Húsvéti dekoráció tippek – nem csak üzlettulajdonosoknak

Szerző: Váróczi Ákos | Üzletberendezés

Bátran bejelenthetem: végérvényesen beköszöntött az idei tavasz.

Jobb ha már most készülünk a közelgő ünnepre és feldíszítjük lakásunkat, üzletünket, vagy annak kirakatát a már jól megszokott motívumokkal.

Egy kis segítséget próbálunk adni a legjobb hazai és nemzetközi ötletekkel, amiket érdemes mindenkinek alkalmazni.

A legfontosabb motívumok ilyenkor természetesen a nyuszi, a bárány, a kiscsibe és a tojás, de sok helyen találkoztam egyéb aranyos (bár oda nem illő figurával), mint kis mackó, kiskutya és hasonlók.

Az első képeken egy berlini bevásárlóközpont húsvéti dekorációját láthatjuk, amely az idei divatszínekkel operál.

Ékszerboltoknak kiváló motívum a jól ismert Faberge tojás minta, amely egyszerre lehet húsvéti ötlet és emlékeztet az orosz cári családnak készített méregdrága ékszertartó dobozokra.

Lakásunk, üzletünk ajtaját feltétlenül díszítsük fel húsvéti ajtódísszel, erre találunk itt négy szép példát tojással, tulipánnal.

A következő képeken olyan ruhaboltokat látunk, ahol megpróbálták a kirakati babákat ötvözni a húsvéti motívumokkal.

Van, ahol szolídabban, máshol jóval merészebben bántak az eszközökkel, így sokaknál már kiverte a biztosítékot a három “csirkefejű próbababa”, vagy a színes nyulak az utolsó képeken, de az biztos, hogy felkelti a figyelmet és ezzel már elérte az egyik célját.

Játék-ajándéküzletekben is kiváló megoldásokat találtunk a kirakati dekorációra, amely egyben a saját termékek bemutatását is elősegíti.

Meghitt dekoráció az otthoni- vagy az irodai asztalon a barkaág néhány tojással feldíszítve.


Ezúton kívánunk minden kedves Ügyfelünknek, blog olvasónknak Békés Húsvéti ünnepeket, nyugodt pihenést, a hölgyeknek pedig sok locsolót.

 

Eszközök üzlete sikeréhez a Váróczi webshop-ban Megnézem!

A szerző

Váróczi Ákos a VÁRÓCZI Üzletberendezés ügyvezetője Ákos megreformálta saját iparágát azzal, hogy a klasszikusan offline vásárolt termékeiket elsőként kezdték webáruházban is értékesíteni. Magyarország mellett még Romániában és Szerbiában is van saját üzletük. Közgazdász és 3 gyermek büszke édesapja.

Hozzászólás

Hozzászólás