Asztalost és ​​​​királyt keresünk egy személyben

Ha asztalos vagy, szereted a munkád, akkor képzeld el, jöhetsz hozzánk dolgozni!

Nem vicc.

Most újítottuk fel az asztalosüzemet, nem csak tiszta, de új szerszámok is vannak benne.

Tudod, ​​​​mi üzletberendezéseket forgalmazunk és gyártunk, ha szeretnéd, akkor te gyártod majd ezeket, a többi asztalossal.

​Ők is nagyon jó fejek.

​​ILYENEK A KOLLÉGÁK

​Sokat viccelődnek az üzemben, összeszokott kis társaság, csak ugye kellene még egy fő. Ne aggódj, nem fafejek, de jó fejek, segítenek majd a kezdeti lépésekben.

​ITT IS ALUDHATSZ

​Ha pedig messze laksz, és a beutazás okozna problémát, nem kell aggódnod ezen sem, mert szuper és komolyan igényes szállást is biztosítunk.

​ÉRTED?

​Egyből van munkahely, nem mellékesen pontos, és nem rossz fizetés, na meg szállás is.

Itt, Budapesten, a XX. kerületben.

​Elmondom mi a feladat, mert ugye az is lenne.


Vannak látványtervek, műszaki rajzok, ez alapján kell összeállítani és legyártani az adott pultokat, vitrineket, bútorokat. Ezek mind egyedi darabok, úgyhogy a végeredményt majd mindig szeretni fogod, és sosem lesz unalmas a munkád.

Ehhez ott lesz az asztaloscsapat, így folyamatosan együttműködve szuper dolgokat tudtok majd összehozni. Mindemellett, ha valami balul sül el, mindig lesz kire fogni.

Ez utóbbit csak halkan súgom meg.

Miután véget ér a „Francba, ezt, hogy mérted le?”


​„ A tipli Béla, rossz a tipli, adj egy másikat”,  

„Leégett a fúró, nem találom a másikat”, netán, az 

„Elegem van, nem bírom tovább” munkafolyamat, a kész és tökéletes terméket nektek kell beszerelni a helyszínen, a bevásárlóközpontokban, üzletekben. 

Itt a fent említett Bélázás ismét elkezdődhet, majd a tökéletes munka végén rájössz, jöhet a következő feladat.

Eddig tetszik? Mondom tovább!


Gyere hozzánk, ha a szakmai végzettséged szerint valóban asztalos vagy, mert bár pékre is vágyunk, meg sütire, inkább pizzát rendelünk.

Kifejezetten kérünk, hogy legyen több éves szakmai tapasztalatod. Bélának nincs ideje megmutatni, hogy működik a gyalu, vagy a satu, tudod, eléggé elfoglalt.

Szeress dolgozni! Ez kifejezetten jó pont a főnök felé. Akkor még boldogabb lesz, ha önállóan is el tudsz végezni munkafolyamatokat, és akkor is boldog lesz, ha egyben csapatjátékos is vagy.

Legyél precíz, szeress szépet, kiváló termékeket elkészíteni. 

Tudod ez a cég, a VÁRÓCZI Üzletberendezés, így tud a legjobb lenni a piacon, és ebből a főnök nem enged.

Kellene a B kategóriás jogsi.

Tudod, az elkészített bútordarabokat csak nem szállítanátok a metrón, akármennyire is költséghatékony megoldás. A cégnek van autója, neked csak vezetni kell.

​Váróczi Ákos
​Ügyvezető igazgató

Ja, a főnök?

Nem harap, sőt, mi több, emberközeli. Érti, és megérti a problémákat, és ha tudja, meg is oldja azokat.


​Ritka, mint a fehér holló.

De mindig pontosan fizet, és mindenkit nem csak névről, de arcról is ismer. Kifejezetten fontos számára, hogy mindenki jól érezze magát itt, mert hosszú távú munkát ajánl.


Épp ezért újította fel az asztalosüzemet, pakolta tele jobbnál jobb gépekkel, hogy itt az asztalos is királynak érezze magát. Mert a király alkot, mindenki más barkácsol. Mi itt nem barkácsolunk. 

Ugye, hogy okos?


​Mindig tanulsz és fejlődsz. Mert a főnök ilyen. Nem hagy nyugodni, újabb és újabb technikákat tanulsz majd meg, gondolkodsz, kitalálsz és megvalósítasz. Hidd el, nem marad kézzel fogható eredmény nélkül a teljesítményed.

Tetszik ugye? Elhiszem.

Szóval, lakhatás, jó és pontos fizetés, kiváló munkakörülmények, szuper csapat, programok és vacsorák.

Ne vacakolj sokat, gyorsan lőj egy szelfit, írj egy önéletrajzot, és mind a kettőt küldd el a főnöknek az akos@varoczi.eu címre, e-mailben.

Ha  megfelelsz, holnap már akár kezdhetsz is! Szerintem ne hagyd ki!

Ja, és az egyik legjobb, hogy itt a szakmád szerint asztalos vagy, egyébként pedig a csapat része. Mivel jár ez?
Mondom, figyelj!

​A főnök céges vacsorákat szokott rendezni, szép helyen, sok étellel. Ilyenkor mindenki ott van, jókat lehet beszélgetni, viccelődni, kikapcsolódni. Emellett egyéb programokat is szervez, van, amikor elmennek futni, bográcsozni, bármit is csinálni, csak picit kiengedjék a gőzt. Ez nagyon fontos neki, és hidd el, ilyenkor mindenki jól érzi magát. Nagyon jól.


​Na és mutatjuk képekben azt a szuper munkahelyet, ami már csak Téged vár: