A fali rendszerek előnyei kiskereskedésekben + 1 konkrét példa

Szerző: Váróczi Ákos | Üzletberendezés

Számos kiskereskedő (tévesen) azt gondolja, hogy elegendő információs táblákkal jelölni, mit hol találnak a vevők.

A termékek kihelyezésére nem fordítanak kellő figyelmet, és sokan megelégednek az olcsó és koncepció nélküli üzletberendezésekkel.

Vannak, akik elzárkóznak a fali rendszerek használatától, holott a valóságban ezeknek kellene a központi elemeknek lenniük egy kiskereskedésben. A fali állványok előnyei rengeteg lehetőséget tartogatnak, de kiemelhetünk öt különösen jelentős szempontot.

A fali rendszerek előnyei kiskereskedésekben

Hatékonyan kihasználják az üzlet kerületét

Fontos megjegyeznünk, hogy az üzletkialakítás során az egyik leggyakoribb hiba a falfelületek nem megfelelő kihasználása. A fali rendszerek használatával maximálisan kitölthető a rendelkezésre álló terület, ráadásul hatékonyan támogatják a termékek vizuális megjelenítését.

Értékes alapterületeket szabadítanak fel

A túlzsúfoltság elkerülése érdekében ideális választás a fali tárolórendszerek használata. A padlótól a plafonig elrendezéssel biztosítható a vevők kényelmes mozgása. A falak mentén elhelyezett alusínes vagy a Jolly krómcsöves rendszerek elegáns és harmonikus megjelenést kölcsönöznek az üzleteknek.

Segítik a vevőt a böngészésben

A fali rendszereken átláthatóbb módon helyezhetők ki az árucsoportok, ami jelentősen megkönnyíti a vevők dolgát. A termékek észrevehetőbbek és a vevők szívesebben bogarásznak, nézelődnek a polcok között. A polcokon lehetőséged van szemmagasságba helyezni a gyorsan fogyó termékeket, az újdonságokat vagy azokat az árukat, amiket ki szeretnél pörgetni a boltból.

Elegánsak

A fali rendszereknek esztétikai előnyei vitathatatlanok. Letisztult és kifinomult megjelenést kölcsönöznek az üzletnek és azt az érzést sugallják, hogy a tulajdonosok nagy becsben tartják a vevőt. A kellemes hangulat, az igényes kialakítás nem meglepő módon jobban megnyitja a pénztárcákat.

Sokoldalúak

A fali tárolórendszerek hihetetlenül sokoldalúan variálhatók, sőt egyedi igények alapján is legyárthatók. A KING alusínes rendszereinkre több tucat kiegészítőt lehet felszerelni a sínekbe csúsztatva. A rugalmas átalakíthatóság lehetővé teszi, hogy kis beruházással gyakran felfrissítsd a polcrendszered, és mindig újabb és újabb élménnyel lepd meg vásárlóidat.

Ezért ne válaszd az olcsóbb megoldást!

A bemutatótermükbe rendszeresen visszatérő vevőkkel gyakran leülök egy kávé mellé és beszélgetünk, szakmázgatunk. Egy alkalommal olyan bámulatos sikerélményről számolt be egy üzlettulajdonos, amit veled is meg szeretnék osztani. Ez az eset tökéletes példája annak, hogy egy gondosan megtervezett, esztétikus és praktikus üzletberendezés kialakítás milyen mértékben növeli a vásárlói élményt és mennyit jelent ez a számok tükrében is.

„Az utolsó pillanatban bukkantam rá egy számomra új megoldásra, amikor a negyedik boltom nyitásához kerestem berendezéseket. Eredetileg fixre szerelt falakat, akasztókat, rudakat és polcokat szerettem volna, de a tervezett bevásárlás előtti napon megtaláltam a VÁRÓCZI Üzletberendezést.

A honlapon láttam a KING fali sínes rendszert, és kíváncsi lettem. Úgy döntöttem, kicsit jobban utána járok, hogy mi mindenre képes ez a rendszer, főleg ennyiért…

Így hát bejöttem a bemutatóterembe. Itt döbbentem rá, hogy eddig mennyi pénzt dobtam ki az ablakon az első három boltom berendezésekor. A KING annyira sokoldalú, annyiféleképpen felhasználható, hogy kár lett volna nem kipróbálni. A negyedik üzletemet ezzel rendeztük be.

Azt tapasztaltam, hogy a vevőinknek sokkal jobban tetszett, mint a másik három boltunk. Próbaképp az első üzlet öreg berendezését cseréltük le. Teljesen újra építették a Váróczis szakemberek, és az eredménytől tátva maradt a szám.

Nagyon megnőtt a forgalmunk! A vevők elkezdtek gyakrabban visszajárni, egy-egy alkalommal több időt töltöttek az üzletben, és vásárlásonként magasabb összeget hagytak nálunk. Persze hogy a másik két boltot is átépíttettem. Most pedig azért jöttem, mert nyitjuk az ötödiket.”

Eszközök üzlete sikeréhez a Váróczi webshop-ban Megnézem!

About the Author

Váróczi Ákos a VÁRÓCZI Üzletberendezés ügyvezetője Ákos megreformálta saját iparágát azzal, hogy a klasszikusan offline vásárolt termékeiket elsőként kezdték webáruházban is értékesíteni. Magyarország mellett még Romániában és Szerbiában is van saját üzletük. Közgazdász és 3 gyermek büszke édesapja.

Leave a Comment:

Leave a Comment: