Üzlet átalakítás Suspance polcrendszerrel

Szerző: Váróczi Ákos | Üzletberendezés

Az időről-időre történő üzlet átalakítás nemcsak a bolt megjelenését frissíti fel, hanem a vásárlói élményt is pozitív irányba formálja.

Amikor az a cél, hogy üzletünk környezetét vonzóbbá és praktikusabbá tegyük, nem hagyhatjuk figyelmen kívül az üzletberendezéseket.

Ebben a blogcikkben ötleteket adok a Suspance polcrendszerek felhasználási lehetőségeihez, amelyekkel üzleted új szintre emelhető.

Miért fontos időről-időre az üzlet átalakítás?

Az üzleti környezet folyamatosan változik: új trendek jelennek meg és a vásárlói igények folyamatosan átalakulnak.

Az elavult vagy kopott bútorok csökkenthetik az üzlet vonzerejét és a vásárlói elégedettséget. Az új és modern bútorok viszont frissességet és lendületet hoznak a kiskereskedésekbe, amelyek kellemes hangulatot teremtenek és vonzzák a vásárlókat.

Kereskedőként meg kell értenünk, hogy az árudömping érzése miatt az emberek ott költenek, ahol jobban érzik magukat, jobb kiszolgálást kapnak, könnyebben kiigazodnak. Ezek mind részét képezik annak a bizonyos vásárlói élménynek, amiről olyan sokat beszélek és írok.

Az alábbiakban bemutatok három különböző üzlettípust, ahol a Suspance fali akasztós rendszer garantáltan növeli a vásárlói élményt, a kényelmet és az átláthatóságot.

Divatáru üzletek átláthatóbbá tétele

A Suspance akasztós rendszer a divatboltokban forradalmasíthatja a termékek bemutatását és vásárlását. A könnyen állítható magasság és elrendezés lehetővé teszi ugyanis a ruhák optimális kiemelését és rendszerezését.

A vásárlók egyszerűen átböngészhetik a különféle stílusokat, méreteket és színeket, mivel a ruhákat elkülönítve és jól láthatóan el lehet rendezni az akasztókon.

Az elkülönített részekre osztható akasztós rendszer megkönnyíti a vásárlók számára, hogy könnyedén kiválasszák és elérjék a kívánt ruhadarabokat felpróbálás előtt.

A bolttulajdonosoknak pedig kiváló átláthatóságot és hatékony térkihasználást biztosít, így több terméket tudnak kihelyezni a boltban. Amennyiben üzlet átalakítás vagy nyitás előtt vagy, nézd meg a Suspance rendszer elemeit!

Gyermekruha üzlet átalakítás során a magasság is szempont

A Suspance akasztós rendszer különösen hasznos lehet gyermekruha boltokban, ahol a kis méretű ruhák és kiegészítők optimális bemutatása kulcsfontosságú.

A rendszer kreatív módon segít a gyermekruhák és cipők bemutatásában, vonzó módon prezentálva őket a legkisebb vásárlók és szüleik számára. Az alacsonyabbra is helyezehető akasztók gyermekek számára is könnyen elérhetővé teszik a termékeket, ami még önállóbb vásárlói élményt teremt.

A bolttulajdonosok a Suspance rendszer segítségével hatékonyabban helyezhetik ki a kis méretű termékeket is és javíthatják az áruk áttekinthetőségét.

Sportfelszerelés üzlet dinamikusabbá tétele

Amennyiben sportfelszerelés üzlet átalakítás vagy nyitás előtt állsz, jó, ha tudod, hogy a Suspance akasztós rendszer a dinamikus megjelenést és a rendezettség hatását kelti.

A rendszer lehetővé teszi a legnépszerűbb sportruházati márkák és cipők egy helyen történő kiemelését, így azok könnyebben észrevehetők a vásárlók számára. Ráadásul segíti a keresztértékesítést, az impulzus vásárlát, ami több bevételt, így több profitot hoz.

A termékek könnyű hozzáférhetősége és áttekinthetősége felgyorsítja a vásárlási folyamatot, ennek köszönhetően pedig több vevő tud egy nap alatt átfolyni az üzleten.

A Suspance fali polcrendszer megoldásai forradalmasíthatják bármelyik kiskereskedelmi egység eredményességét, ahol van mit felakasztani 😉.

A modern és praktikus megjelenés segítségével garantáltan vonzóbbá és feledhetetlenebbé tehető a vásárlói élmény. Legyen szó ruhakereskedésről, sportboltról vagy bármilyen más üzlettípusról, ez a rendszer rugalmasan alkalmazkodik az igényekhez. Akkor is, ha üzlet átalakítás vagy üzletnyitás a cél!

Eszközök üzlete sikeréhez a Váróczi webshop-ban Megnézem!

About the Author

Váróczi Ákos a VÁRÓCZI Üzletberendezés ügyvezetője Ákos megreformálta saját iparágát azzal, hogy a klasszikusan offline vásárolt termékeiket elsőként kezdték webáruházban is értékesíteni. Magyarország mellett még Romániában és Szerbiában is van saját üzletük. Közgazdász és 3 gyermek büszke édesapja.

Leave a Comment:

Leave a Comment: