Ülőkék, melyekkel üzleted felülmúlhatatlan lesz

Szerző: Váróczi Ákos | Üzletberendezés

Gondolkodtál valaha is azon, hogy egy üzletben az ülőkék ugyanolyan fontosak, mint a termékek maguk? Ha nem, akkor itt az ideje, hogy újraértékeld ezt a gondolatot. És ha igen, akkor már tudod, mennyire igazam van!

Gondolj csak bele!

Egy férj, aki már a tizedik ruhát nézi meg a feleségével, nem vágyik másra, mint egy kényelmes ülőkére, ahova lehuppanhat és chatelhet a haverjaival, vagy elolvashatja a napi híreket.

Vagy egy cipőboltban, ahol a vásárlók próbálgatják a cipőket. Mennyivel kellemesebb, ha közben egy kényelmes ülőkén pihenhetnek?

De ne csak a kényelemre gondoljunk!

Egy ülőke sokkal több, mint egy tárgy, amin ülni lehet. Egy ülőke kifejezheti az üzleted stílusát, hozzáadhat az atmoszférához és még a vásárlói élményt is javíthatja.

Az alábbiakban négy ülökénket mutatom be és egyben példákat is hozok arra, milyen fontos szerepet tölthet be egy ilyen kis bútor egy üzlet életében.

Design ülőke 25 mm átmérőjű csőből

Az elegancia és a modernség találkozása.

Ezt az ülőkét kifejezetten azoknak ajánlom, akik a minimalista, de mégis stílusos kialakítást keresik.

Képzeld el, hogy egy elegáns ruhaboltban, vagy egy exkluzív ékszerüzletben a vásárlók ezen az ülőkén pihenhetnek. A 25 mm átmérőjű csőből készült alap nem csak a stabilitást biztosítja, de egyfajta ipari, mégis elegáns hangulatot is kölcsönöz az üzletnek.

Egy olyan ülőke, ami nem csak funkcionális, de vizuálisan is hozzáad az üzleti környezethez.

Tükrös ülőke UT-1000

Egy igazi műalkotás, amely a funkcionalitást és az esztétikát ötvözi.

Gondolj egy exkluzív parfümériára vagy egy magas színvonalú kozmetikai szalonra, ahol a vásárlók ezen az ülőkén ülve válogathatnak a termékek között.

A tükrös kialakítás nem csak egyedi megjelenést kölcsönöz, de praktikus is: egy cipőboltban például a vásárlók rögtön megnézhetik magukat, miután felpróbáltak egy csodaszép cipőt.

Nagy ülőke

A nagy kialakítású ülőkét azoknak a kereskedéseknek javaslom, akik nem akarnak kompromisszumot kötni a kényelem terén.

Képzelj el egy nagy könyvesboltot, ahol a vásárlók ezen az ülőkén ülve belelapozhatnak egy-egy könyvbe, vagy egy játékboltot, ahol a szülők kényelmesen várhatnak, míg a gyerekek válogatnak.

A masszív kialakítás és a kényelmes párnázás garantálja, hogy a vásárlók még hosszabb ideig szívesen maradnak az üzletben, ami növelheti az eladásokat.

Kicsi ülőke

Egy kompakt méretű ülőke, amely nem veszít a kényelemből. Ideális választás például egy kis kávézóba, ahol a vendégek rövid időre leülhetnek, vagy egy kisebb méretű butikba, ahol a tér korlátozott.

A modern design és a kényelmes párnázás garantálja, hogy a vásárlók elégedetten távoznak és szívesen térnek vissza.

Amikor az üzleti siker titkairól beszélünk, gyakran a nagy dolgok, mint a termékek minősége, az ügyfélszolgálat vagy az árazás kerülnek a középpontba. De vannak apró részletek, amelyek ugyanolyan fontosak és gyakran elhanyagolják őket. Az ülőkék pont ilyenek.

Az ülőkék nem csak a kényelmet szolgálják.

Egy kényelmes ülőke lehet az a kis plusz, ami miatt a vásárlók tovább maradnak az üzletedben. És minél több időt töltenek nálad, annál valószínűbb, hogy többet is vásárolnak.

De nem csak erről van szó.

Egy stílusos ülőke azt sugallja, hogy odafigyelsz a részletekre és értékelsz minden egyes vásárlót. Figyelsz a kényelmükre.

Tehát, ha azt szeretnéd, hogy üzleted a csúcson legyen, gondolj az apró kiegészítőkre is! Mert mint tudjuk, az ördög a részletekben rejlik – vagy ebben az esetben a siker. Ne hagyd, hogy az üzletedben lévő ülőkék csak egyszerű tárgyak legyenek. Tedd őket a siker eszközévé!

Eszközök üzlete sikeréhez a Váróczi webshop-ban Megnézem!

About the Author

Váróczi Ákos a VÁRÓCZI Üzletberendezés ügyvezetője Ákos megreformálta saját iparágát azzal, hogy a klasszikusan offline vásárolt termékeiket elsőként kezdték webáruházban is értékesíteni. Magyarország mellett még Romániában és Szerbiában is van saját üzletük. Közgazdász és 3 gyermek büszke édesapja.

Leave a Comment:

Leave a Comment: