A kétoldalú gondola növeli az értékesítési területet és a bolt szervezettségét

Szerző: Váróczi Ákos | Üzletberendezés

A gondolák egyre több kiskereskedelmi egységben megtalálhatók, mivel sokoldalúak, könnyen beállíthatók, mozgathatók és nagyon stabilak.

A gondoláknak többféle típusa kapható: fali egységek, hasáb gondolák, kétoldalú gondolák, amik szigetként funkcionálnak. A szigetek különösen hasznosak egy üzletben, mivel hatékonyan megduplázhatják az értékesítési területet.

Mi olyan különleges a kétoldalú gondolapolcokban?

A kétoldalú gondola kétszer akkora kiállítóteret biztosít ugyanakkora helyen, mint az egyoldalas. Ha pedig dupla hely áll rendelkezésére, akkor egyetlen gondolán kétszer annyi árut jeleníthetsz meg, így az értékesítési alapterületed a lehető leghatékonyabban ki tudod használni.

Az üzlet elrendezésétől függően a kétoldalú gondola lehetőséget biztosít arra, hogy a két oldalán két teljesen különböző terméktípust mutass be.

Ennek az előnye roppant egyszerű és logikus.

Ha például egy ruházati üzletben egy gondola egyik oldalán kesztyűk vannak a másikon pedig sálak, akkor a vevő gyorsabban összeköti gondolatban a dupla vásárlás előnyét.

Lehet, hogy csak kesztyűért megy be, de azonnal talál egy hozzá színben és stílusban illő sálat is. Miért hagyná ott a sálat, ha azzal sokkal jobban nézhet ki?

A kétoldalú gondolák egyik fantasztikus előnye, hogy az üzleted alapterületének függvényében bármennyit egymás mellé állíthatsz. Ennek köszönhetően akkora kijelzőt hozhatsz létre, amennyire szükséged van, anélkül, hogy rendezetlennek vagy véletlenszerűnek tűnne az üzletberendezés.

Mivel a kétoldalú egységek szorosan kapcsolódnak egymáshoz, a gondolasor úgy néz ki, mint egy nagy, kétoldalas gondolapolc: praktikus, elegáns és professzionális.

Beállíthatod a polcokat, hogy bármilyen alakú és méretű tárgyakat elférjen

Az alusínes panelekből készülő kétoldalú gondola egységek polcelválasztó sortávolságai különbözők, így bármekkora méretű és formájú árut fel tudsz rájuk helyezni.

A sínekbe polcokat helyezhetsz, vagy a közel százféle kiegészítő közül gyakorlatilag bármit beakaszthatsz egy mozdulattal. A sokféle kiegészítőnek köszönhetően a kétoldalú gondolapolc megjelenése feltűnő lesz, ami mágnesként vonzza a vevőket.

A gondolapolcok segítségével optimalizálhatod az üzleted elrendezését

Módosítsd a boltod elrendezését, amikor csak akarod!

A kétoldalú gondolapolcok fixnek tűnhetnek a padlón, de valójában nem azok.

Az összeszerelt lábazati lapokkal megerősített kétoldalú gondolák mozgatásához csak emberi erőre van szükség. Elég egyszer összerakni, utána pedig bármikor áthelyezheted őket az üzlet bármelyik területére.

Ez hatalmas lehetőség arra, hogy könnyen és gyorsan átrendezd a kereskedésed a jobb vásárlói élmény elérése érdekében.

A gondolasorok létrehozásával finoman irányítani tudod a vevők mozgását az üzleten belül.

A sort követve, kanyarogva mindent megtalálnak, amit keresnek, sőt olyan dolgokra is rábukkanhatnak, ami nem volt betervezve, mégis megveszik, mert megtetszik, mert akciós, mert első látásra ’szerelem’.

A kényelmes és könnyen átlátható elrendezés tehát nem csak élvezetesebbé teszi a vásárlást, de ennek köszönhetően általában többet is költenek a vásárlók.

Eszközök üzlete sikeréhez a Váróczi webshop-ban Megnézem!

About the Author

Váróczi Ákos a VÁRÓCZI Üzletberendezés ügyvezetője Ákos megreformálta saját iparágát azzal, hogy a klasszikusan offline vásárolt termékeiket elsőként kezdték webáruházban is értékesíteni. Magyarország mellett még Romániában és Szerbiában is van saját üzletük. Közgazdász és 3 gyermek büszke édesapja.

Leave a Comment:

Leave a Comment: