A minimal vagy high-end üzletberendezések előnyei

Szerző: Váróczi Ákos | Üzletberendezés

A minimal vagy high-end üzletberendezés stílus a megváltozott vásárlási szokásoknak köszönhetően alakult ki az elmúlt években. Ezt a vonalat sok rozsdamentes acél használata jellemzi, fával, üveggel, vagy akár kővel kombinálva, ami némi hűvös eleganciát ad a megjelenésnek.

Magas jövedelem, nagyobb költés

A magasabb jövedelemmel rendelkező vásárlói rétegnek egyre nagyobb az igénye arra, hogy trendi, luxus kivitelű üzletekben szerezzék be a legújabb divat szerinti termékeket. Imádnak shoppingolni, de még ennél is jobban szeretnek a szerzeményeikkel dicsekedni a közösségi oldalakon.

Ha a nap végén végigpörgeted a feeded az Instán vagy a facebookon, szinte biztosan belebotlasz olyan képekbe, ahol ismerőseid pózolnak egy felkapott étteremben, vagy egy márkás üzletben sok szatyorral a kezükben. Az emberek a közösségi médiának köszönhetően folyamatosan viszik az üzletek hírét, ezért egyáltalán nem mindegy, milyen tetszetős és praktikus egy üzletberendezés. A minimal vagy high-end stílus ilyen szempontból olyan, mit egy telitalálat az 5-ös lottón.

A kiskereskedelmi üzlet előnyei

Az emberek nagy része még mindig imád üzletbe járni.

Szeretik látni, tapintani, érezni a termékeket. Egy ruhapróba során például olyan apró részletek is vásárlást generálhatnak, mint az anyag suhogása, a textil finom érintése, az új ruha semmihez sem fogható illata. Mind azt kiáltják: vegyél meg! Ha ez ennyire egyszerű, miért ne adnád meg ezt az élményt a vevőidnek?

Profi eladókkal ráadásul gyerekjáték végigvinni a vásárlás folyamatain a betérő vendéget. Sokkal kevesebb az elveszett vásárlás, mint egy webshopban.

Egyedi. Személyre szabott. Jóval nehezebb lemásolni, mint egy webáruházat.

Ezt nyered egy minimal vagy high-end üzletberendezéssel

A rozsdamentes acél elemek nem rozsdásodnak, ezért minimális karbantartást igényelnek. Elég hozzájuk egy enyhén vegyszeres áttörlés.

A legbiztonságosabb választás a mikroorganizmusok megtelepedése ellen.

Nyers fémes csillogásával megnyerően szép, esztétikus látványt kölcsönöz az üzletnek.

A rozsdamentes acél kortalan, ráadásul szinte korlátlan az élettartalma.

Az anyag könnyű megmunkálásának köszönhetően nincs olyan forma, amit ne lehetne megvalósítani belőle.

Megfelelő kötőelemek használatával stabilak, tömörek, biztonságosak, nem jelentenek veszélyt az üzletben tartózkodó emberekre.

A magas minőség kedvező árral párosul.

A rozsdamentes acél társítása más anyagokkal

Ahogyan már a cikkünk elején jeleztük, a minimal vagy high-end üzletberendezésekben a rozsdamentes acélt fával, kővel, üveggel kombinálják a leggyakrabban. A káprázatos összhatás az anyagok megfelelő arányú kombinációjának az eredménye, ami gondos tervezést és profi kivitelezést igényel.

Harmonikus hatást nyújthat például az üvegpolcokkal és fa dekorációs elemekkel kiegészített rozsdamentes acélból készült üzletberendezés.

Eszközök üzlete sikeréhez a Váróczi webshop-ban Megnézem!

About the Author

Váróczi Ákos a VÁRÓCZI Üzletberendezés ügyvezetője Ákos megreformálta saját iparágát azzal, hogy a klasszikusan offline vásárolt termékeiket elsőként kezdték webáruházban is értékesíteni. Magyarország mellett még Romániában és Szerbiában is van saját üzletük. Közgazdász és 3 gyermek büszke édesapja.

Leave a Comment:

Leave a Comment: