Elő a bringákkal!

Szerző: Váróczi Ákos | Üzletberendezés

Itt a tavasz. Ilyenkor mi is leporoljuk kerékpárunkat, beállítjuk az ülést, megolajozzuk a láncot, felpumpáljuk a kerekeket, hogy minden rendben legyen majd az utakon.

Persze közben rájövünk, hogy nem működik a világítás, elveszett az egyik sárvédőnk, vagy állítani kell még a váltón és gyorsan felkeressük a legközelebbi drótszamárszervízt.

Ha Dunakeszin, vagy közelében lakunk akkor érdemes útba ejteni a Winkler Sport üzletet, amely a város legforgalmasabb részén, a Fő út 85. alatt kiváló parkolási lehetőséggel várja vásárlóit.

Itt nemcsak a kerékpárok értékesítésével, hanem szervizeléssel is foglalkoznak, így a tavaszi karbantartást érdemes szakértőkre bíznunk.

Mint ahogy a legtöbb hasonló sportüzlet ők is a téli/nyári szezonnak megfelelő termékeket tartanak. Tavasztól őszig a kerékpár és a tenisz szerelmeseit kényeztetik, télen viszont a síelőknek kínálják portékáikat.

Erre a folyamatosan változó termékpalettára csak olyan üzletberendezési rendszert szabad használni, amely nem köti meg a tulajdonos kezét és minden irányban szabadon variálható, továbbá temérdek kiegészítővel (polc, kosár, akasztó, stb.) bővíthető.

Az üzlet berendezésekor a legnagyobb kihívás az volt, hogy a kis alapterületű helyiséget hogyan használhatjuk ki optimálisan.

A boltban sokféle kiegészítő bemutatására volt szükség, viszont a raktározást is ebben a légtérben kellett megoldaniuk. Erre az a szokatlan, ámde praktikus üzletberendezési ötlet született (amelyet a Playersroom sportruházati bolthálózat is használ), hogy az alumínium sínes MDF paneleket nem közvetlenül a falra rögzítjük, hanem a faltól 60 cm-re egy külön vázat építünk fel és ezekre kerülnek a panelek.

Ha a tekintélyes hátsó raktárban lévő termékekhez gyakran hozzá kell férni, akkor néhány panel táblára zsanérokat szerelünk, amelyek így kinyithatóak lesznek.

A cég az interneten a http://www.winklersport.hu/ címen található, ahol webáruházat is üzemeltetnek.

Feltétlenül nézze meg az üzletről készített videónkat és iratkozzon fel Youtube csatornánkra, ahol további izgalmas videókat talál.

Eszközök üzlete sikeréhez a Váróczi webshop-ban Megnézem!

About the Author

Váróczi Ákos a VÁRÓCZI Üzletberendezés ügyvezetője Ákos megreformálta saját iparágát azzal, hogy a klasszikusan offline vásárolt termékeiket elsőként kezdték webáruházban is értékesíteni. Magyarország mellett még Romániában és Szerbiában is van saját üzletük. Közgazdász és 3 gyermek büszke édesapja.

Leave a Comment:

Leave a Comment: