Hollywood az üzletekben van?

Szerző: Váróczi Ákos | Üzletberendezés

Higgye el, az Ön vevői is videót néznek.

Biztos sokszor hallotta már, hogy nem elég jónak lenni, annak is kell látszani. Ez bizony az Ön boltjára is igaz. Sőt, mindenkiére. Az egyik leghatékonyabb módja a “magamutogatásnak” a saját YouTube csatorna.

Hogy miért mondom ezt?

A tévé nagyjából 20%-os reklámtartalma mellett a YouTube 2%-a szinte eltörpül. Mivel “kevesen” használják ezt a hirdetést, lényegesen olcsóbb egy-egy érdeklődőhöz eljutni.

Miértek és hogyanok

Az IAB nemrég tette közzé a hazai digitális reklámköltési felmérését. Ebből kiderül, hogy továbbra is bővül a digitális hirdetési piac. Ismét nagy arányú, 20%-os növekedés mérhető (az egész hirdetői piac 7,75%-kal nőtt). Ez pontosan 49,45 milliárd forintot jelent.

Figyelemre méltó adat még, hogy a digitális költések már a teljes reklámtorta 29,4%-át teszik ki. Ez egyre inkább megközelíti a legnagyobb szegmenst, a televíziós hirdetési piacot.

Ha hinni lehet az előrejelzéseknek és a nyugati országok tendenciáinak, akkor néhány éven belül a digitális piac válhat a legnagyobb hirdetői platformmá.

Úgy tud versenyelőnyhöz juni, ha jó minőségű videót készíttet magának.

Mint például a bemutatkozó videónk, amit Vajda Laci csapata, az Üzleti videó készített nekünk.

 

Vagy talán a referencia videóink is jók lesznek példának:

Még több referencia videó a Youtube csatornánkon >>

Szóval jobb ha tudja és elfogadja:

Hollywood már az üzletekben van. A kérdés csak az, hogy Ön felkészült-e a fogadására.

Egy ilyen videó az Ön vevőjében bizalmat ébreszt, így az interneten keresgélők közül is többen mennek be a boltjába. Ezt a videót aztán szabadon használhatja a saját vállalkozásának népszerűsítésére és reklámozására. Feltöltheti akár a Facebook, Youtube, Vimeo, vagy bármelyik csatornájára.

Jól hangzik, ugye?

Egy dolgot lehet nagyon elrontani, de Vajda Lacinak van erre is egy tanácsa. Akkor is érdemes megnézni, ha csak kacérkodik a videózás gondolatával. Kattintson ide >>

Eszközök üzlete sikeréhez a Váróczi webshop-ban Megnézem!

About the Author

Váróczi Ákos a VÁRÓCZI Üzletberendezés ügyvezetője Ákos megreformálta saját iparágát azzal, hogy a klasszikusan offline vásárolt termékeiket elsőként kezdték webáruházban is értékesíteni. Magyarország mellett még Romániában és Szerbiában is van saját üzletük. Közgazdász és 3 gyermek büszke édesapja.

Leave a Comment:

Leave a Comment: