Így érdemes bemutatni a cipőket

Szerző: Váróczi Ákos | Üzletberendezés

Így érdemes bemutatni a cipőket

Ahhoz, hogy egy vállalkozás sikeres legyen, fontos a megfelelő bemutató eszközök használata a fizikai kereskedésekben.

Ebben az írásomban azt mutatom be, hogyan érdemes a boltokban bemutatni a cipőket 2023-ban úgy, hogy valóban fel lehessen kelteni az érdeklődést, ami aztán cselekvésre ösztönzi az üzletben nézelődő embereket.

Alusínes panelrendszerek – végtelen lehetőség a cipők bemutatására

Az alusínes panelrendszerek kiváló lehetőséget biztosítanak a cipők bemutatására, még abban az esetben is, ha kis alapterületű a boltod.

A különféle struktúrák lehetővé teszik, hogy a vásárlók számára könnyen láthatóvá tedd a különböző cipő modelleket.

Az alusínes panelrendszer egyik legnagyobb előnye, hogy nagyon könnyen telepíthető. Számtalan módon variálható és lehetővé teszi a cipők gyors cseréjét is, így mindig a legújabb modelleket lehet bemutatni.

Alusínes panelrendszerekbe illeszthető cipőtartók

Az alusínes panelfalakból épített rendszerekhez több, mint száz kiegészítő létezik, amelyeket egy mozdulattal be lehet illeszteni a sínekbe, és ugyanilyen gyorsan le is lehet azokat cserélni.

Ezek között számos olyan is létezik, amelyeket kifejezetten a cipőboltok is tudnak a saját hasznukra fordítani.

A krómozott cipőtartó ideális választás, ha elegáns és fémes hatást szeretnél elérni az üzletedben. Amennyiben a monokróm stílust követi a kereskedésed, több plexi cipőtartó közül is válogathatsz.

Kihelyezhetsz félköríves kialakításút, téglalap alakút árcímke tartóval ellátva, vagy akár forgatható döntött kialakítású plexi cipőtartót is. Ha szereted a fémes hatást, akkor a rozsdamentes és szálcsiszolt cipőtartó a jó megoldás számodra.

Önálló cipőállványok

Az önálló cipőállványok nagyon jól mutatnak az üzletekben és lehetővé teszik a cipők esztétikus bemutatását. Ezek az állványok különböző formákban és méretekben érhetők el.

Bámulatosan szépen meg tudják törni az üzlet csendéletét. Miért jó ez?

Bizonyára vannak olyan termékeid, amiket jobban szem elé tennél. Esetleg egy új modell iránt szeretnéd felkelteni az érdeklődést, vagy látványosan kitennéd a kifutó termékeid.

Ráadásul az önálló cipőállványok nagyon könnyen mozgathatók is, így bármikor lehet alakítani az üzleten belüli és a kirakatban lévő megjelenésükön.

A fehér és fekete színben kapható cipőállványt kiteheted a kirakatba, az üzleten belül egy pultra, vagy egy gondola tetejére.

A több méretben készült plexi áruemelők is hasznodra válhatnak a cipőkereskedésben, akár önállóan, akár trióban használod őket.

Egyéb kreatív bemutatási lehetőségek

A cipők még egyedibb bemutatásához használhatunk egyéb kreatív dekorációs eszközöket is.

A növények és a virágok például szépen kiemelhetik a különféle cipők stílusát és színeit. Lehetőség van továbbá speciális világítás (LED) használatára is, amely segít kiemelni a cipők részleteit és még vonzóbbá teszi azokat a vásárlók számára.

Egy másik lehetőség a digitális megjelenítés, amely segítségével interaktív módon, virtuálisan is felkelthető a vágy a cipők iránt. Ez a bemutatási forma különösen működik a drága, luxus lábbelik esetében.

Kirakati elrendezés

Az üzletek kirakati elrendezése nagyon fontos szerepet játszik a vásárlók figyelmének felkeltésében.

A cipők kirakatban történő bemutatása sokat számít abban, hogy mennyire lesznek vonzók a vásárlók szemében.

Érdemes figyelni arra, hogy a kirakatban a legújabb modellek legyenek jól látható módon kitéve és azok a vásárlók számára könnyen megtalálhatóak legyenek a bolton belül is.

Megkönnyíti a keresést, ha azonos display-eken látják a cipőket a kirakatban és a belső térben egyaránt.

Ha növelni szeretnéd a cipőkereskedésed forgalmát, fontos, hogy maradj mindig nyitott a kreatív bemutatóeszközök bevezetésére. A figyelemfelkeltő cipőtartók célja ugyanis az, hogy segítsék vonzóbbá tenni a készleted.

Eszközök üzlete sikeréhez a Váróczi webshop-ban Megnézem!

About the Author

Váróczi Ákos a VÁRÓCZI Üzletberendezés ügyvezetője Ákos megreformálta saját iparágát azzal, hogy a klasszikusan offline vásárolt termékeiket elsőként kezdték webáruházban is értékesíteni. Magyarország mellett még Romániában és Szerbiában is van saját üzletük. Közgazdász és 3 gyermek büszke édesapja.

Leave a Comment:

Leave a Comment: