Kicsi a bors, de erős. A sztender rejtelmei

Szerző: Váróczi Ákos | Üzletberendezés

Nem létezik kis üzlet vagy kis pavilon a kiállítások alkalmával, ha rendelkezünk elegendő sztenderrel, azaz ruhatartó állvánnyal. Képes kiváltani polcokat, megakadályozza a helyszűkét és mégis lehetővé teszi, hogy mindent megmutassunk, amit a vásárlónak látnia kell.

Ez nem online kereskedelem, itt a tapintásról szól a vásárlás.

Számtalan vásárló van ma is, akik azért választják az üzletben történő vásárlást, mert látni, érezni, próbálni szeretnék a kiválasztott ruhát.

Ne feledjük, sokan vannak, akik eleve feszültek lesznek, ha meg kell szólítaniuk a boltban dolgozó eladókat. Nem fogják arra kérni az eladókat, hogy vegyék le a polcról az árut, nem akarnak majd kisebb, vagy nagyobb méretben árut kérni, helyette választanak a ruhatartó állványról.

Télen, nyáron, forgalomban is hatalmas segítség a sztender

Ki ne ismerné a saras, lucskos cipők látványát az üzlet padlóján. A tömeget, a babakocsival, esetleg kerekesszékkel betérő vásárlókat? Ilyenkor könnyen bajban lehetünk, ha nem rendelkezünk az egyetlen mozdulattal arrébb tolható sztenderrel, hiszen, mint említettük, nem létezik kis méretű üzlet, kevés állvány annál inkább.

De mégis melyiket válasszuk?

Nadrág, ruha vagy kabát

Ruhatartó állványból is számtalan méret és fajta létezik. Az, hogy melyiket válasszuk, nagyban függ attól, mit szeretnénk árusítani. Ha tudjuk, hogy a megmutatni kívánt árukészlet folyamatosan változik, és a kisebb felsőruházat éppúgy megtalálható, mint a nadrág, ruha vagy kabát, érdemes olyan ruhatartó állványt választanunk, aminek a magassága is állítható.

Ha azonban biztosan tudjuk, hogy egy – egy darabon mi az, amit szeretnénk megmutatni, tökéletes választás a fix méretű sztender.

Cipő, akár egyéb kiegészítők

Amennyiben úgy döntesz, hogy vannak olyan termékeid, akár cipő, akár egyéb kiegészítők, amelyek mindenképp figyelmet érdemelnek, válaszd a 4 emeletes árukiemelő sztendereinket, és mutasd meg az rajta az exkluzív darabokat.

Apróságok, vagy épp figyelemfelkeltő termékeid is vannak?

Tedd őket 3 emeletes fix magasságú árutartó sztenderre és vívd ki a vásárlóid figyelmét.

Nem csupán azért ajánljuk, mert HYDRO DESIGN termékeink egyike, mely valóban figyelemfelkeltő, tartós, de a fémes anyagokra jellemző stabilitás is jellemzi. A megfelelő kötőelemek alkalmazásával pedig a rozsdamentes anyagból készült termékeink mindegyike maximálisan garantálják biztonságunkat.

Épp ezért ajánljuk minden termékünket kiállításokra is.

Hiszen a tömeg előre kiszámíthatatlan. Nem tudjuk mennyien látogatják majd a standunkat, mennyien tapintják meg a kiállított ruhákat, ezért fontos, hogy stabil, biztonságos állványokra tegyük őket.

A sztenderek görgői lehetővé teszik, hogy egyetlen mozdulattal arrébb toljuk az állványt, attól függően, mit szeretnénk elérni.

Ha pedig sikerült választanod, ne feledkezz el a vállfákról sem, melyet fix és több méretben, vagy állítható típusban is vásárolhatsz.

Eszközök üzlete sikeréhez a Váróczi webshop-ban Megnézem!

About the Author

Váróczi Ákos a VÁRÓCZI Üzletberendezés ügyvezetője Ákos megreformálta saját iparágát azzal, hogy a klasszikusan offline vásárolt termékeiket elsőként kezdték webáruházban is értékesíteni. Magyarország mellett még Romániában és Szerbiában is van saját üzletük. Közgazdász és 3 gyermek büszke édesapja.

Leave a Comment:

Leave a Comment: