Kiskarácsony, Nagykarácsony, avagy hogyan lesz a bevételből haszon?

Szerző: Váróczi Ákos | Üzletberendezés

Ki ne szembesült volna már azzal a ténnyel, hogy hiába az árrés, valahogy mégis minden évben hiányzik a „Hűha, ezt megcsináltam” életérzés.

Nem véletlen, hiszen megannyi költség terhel minden kereskedőt, melyeket, mint tudjuk, időre és pontosan fizetnünk kell.

De a legfontosabb, hogy minden nehézség ellenére is lehet profit a bevételből. Most mutatunk pár ötletet, hogyan lehetséges ez.

Kitűnni a tömegből nem csak lehetőség, kötelesség.

Ma már esélyes, hogy minden kirakat fényárban úszik, és minden energiát és fantáziát beletettél abba, hogy a tiéd legyen a legszebb.

Egy-két szabóbabát azonban még beszerezhetsz, díszítheted és a bejárat, vagy a boltod különböző részeibe tehetsz, felkeltve ezzel az érdeklődést, és lássuk be, a dizájn már csak fantázia kérdése.

Advent első vasárnapja után a tömeg nem lesz kisebb. Sőt.

Így, ha azt érzed, pici a boltod a vásárlói tömeghez, érdemes apróbb átalakításokat végezned. Szerezz be mozgatható gondolákat, így mindig a vásárlók kényelméhez mérten igazíthatod őket.

Ne feledd, hogy lesznek, akik babakocsival, nagy táskákkal vagy kisgyerekkel érkeznek a boltodba. Így ezeket a feladatokat meg kell tudnod oldani.

Hiszen aki kényelmesen és fesztelenül vásárol, többet költ majd és kellemes emlékek maradnak majd a vásárlásról, ami előbb-utóbb visszatérő vásárlókat eredményez majd.

Adj többet!

Ahelyett, hogy akciózásba kezdenél, érdemes elgondolkodnod azon, mivel tudsz többet adni.

Legyen ez hosszabb vagy kiterjesztett garancia, egy fantasztikus, a termékhez kapcsolódó szolgáltatás, hogy a vásárlók érezzék, nálad nem csak a karácsonyi ajándékok tökrében lesznek biztonságban, de januárban és februárban is visszavárod őket.

Arról nem is beszélve, hogy ha cserélni kell az árut méret, vagy egyéb okok miatt, tőled vásárolnak majd, hiszen azt érzik, ezt nálad zökkenőmentesen megteheted majd.

De mindez kedvesség és odafigyelés nélkül nem megy majd

Tetszik vagy sem, ha mindent megtettél, ha egészen kitettél magadért, fényárban úszik a kirakatod, és betartottad az éves blogjaink minden tanácsát, kedvesség nélkül semmire nem mész majd.

Ma, amikor a világ gyors, amikor ezernyi gond és gondolat van mindannyiunk fejében, hatalmas szüksége van a vásárlóknak a kedvességre, ha betér az üzletedbe. Elég egy kedves mosoly vagy gesztus, hogy a hozzád betérők otthonosan érezzék magukat, merjenek segítséget kérni és vásároljanak.

Hiszen ez a cél. Ugye?

Eszközök üzlete sikeréhez a Váróczi webshop-ban Megnézem!

About the Author

Váróczi Ákos a VÁRÓCZI Üzletberendezés ügyvezetője Ákos megreformálta saját iparágát azzal, hogy a klasszikusan offline vásárolt termékeiket elsőként kezdték webáruházban is értékesíteni. Magyarország mellett még Romániában és Szerbiában is van saját üzletük. Közgazdász és 3 gyermek büszke édesapja.

Leave a Comment:

Leave a Comment: