Még többet, még szebbet, még nagyobbat

Szerző: Váróczi Ákos | Rólunk

Így vagyunk mindannyian.

Te, aki épp a vásárlókat szolgálod ki, és hatalmas türelemmel viseled az egész napos hajtást, hiszen erre vártál egész évben.

És mi, akik boldogok és büszkék vagyunk arra, hogy üzletberendezéseinkkel, kirakati babáinkkal, ötleteinkkel hozzájárulhattunk a sikereidhez.

Ilyenkor mindig azt érzem, együtt könnyebb.

Könnyebb együtt tervezni, álmodni, megvalósítani, izgulni, kitartani, szombaton is dolgozni, majd egymásnak gratulálni egy – egy nagy projekt után.

Köszönöm a munkatársaimnak, hogy ebben az évben együtt, vért, verítéket nem kímélve ismét fantasztikus munkát végeztek.

Megígérhetem, jövőre sem lesz másként.

Mondhatom, fantasztikus csapat vagytok és nélkületek kevesebbek lennénk. Köszönöm az áldozatos munkát, a rengeteg energiát, a szűnni nem akaró lelkesedést.

Azt gondolom, elsőként nektek kell, hogy köszönetet mondjak.

A megrendelők?

Köszönjük, hogy hagytátok ismét bebizonyítani, hogy az alázatos munka minden esetben meghozza a gyümölcsét.

Köszönjük, hogy bennünket választottatok.

Hálásak vagyunk a véleményekért, a visszajelzésekért és a visszatérésért.

Megígérhetem, hogy a maximalizmusunk nem változik jövőre sem. Hiszen minden gondolatunk a Te üzleted, a pillanat, amikor a boltodba belépve megérted, megérzed, miről is szól a kereskedelem, és hogy ezt profi módon csinálni, folyamatosan változtatni, fejlődni, bizony nem csak kötelesség.

Az egész egy hatalmas játék, melyben milliónyi bábu van, de ha mindegyik a helyére kerül, betér a vásárló, majd vissza is tér.

Köszönöm Nektek, hogy kitartottatok, hogy bennünket választottatok, és igen, hiszem és remélem, jövőre ismét találkozunk!

Áldott, békés karácsonyt és sikerekben gazdag boldog új évet kívánok.

Eszközök üzlete sikeréhez a Váróczi webshop-ban Megnézem!

About the Author

Váróczi Ákos a VÁRÓCZI Üzletberendezés ügyvezetője Ákos megreformálta saját iparágát azzal, hogy a klasszikusan offline vásárolt termékeiket elsőként kezdték webáruházban is értékesíteni. Magyarország mellett még Romániában és Szerbiában is van saját üzletük. Közgazdász és 3 gyermek büszke édesapja.

Leave a Comment:

Leave a Comment: