Miért tartják a boltosok a minimal vagy high-end üzletberendezést jó ötletnek?

Szerző: Váróczi Ákos | Üzletberendezés

A vásárlókban már kialakultak a generációs és vásárlási szokásbeli különbségek. A mai magasabb jövedelemmel rendelkezőknek pedig az elvárásaik is magasabbak.

Éppen ezért fontos a számukra berendezni az üzletet. Egy jól megtervezett és felépített üzletben jelentősen több időt töltenek a vevők, és mint mindannyian tudjuk, a boltosnak ez magasabb bevételt is jelent.

Egy ilyen üzletben a vásárlók megnézhetik és megtapogathatják a termékeket, és így az eladók megvédhetik magukat attól, hogy elveszítsenek egy ügyfelet.

Gondoljon csak bele, milyen könnyű lemásolni egy online üzletet. És most abba is gondoljon bele, mennyivel kellemesebb érzés személyesen vásárolni. Színhelyesen látni a terméket, érezni a tapintását, az illatát, vagy éppen hallani egy-egy ruha suhogását.

Miért ne adnánk meg a saját vevőinknek ezt az élményt?

De mit takar a minimal vagy high-end stílus?

Modern, kicsit hűvös megjelenést sok fémmel, üveggel, fával és kő használatával.

A minimal vagy high-end stílusú üzletekben érdemes odafigyelni néhány dologra.

Például a rozsdamentes acélt utánozhatatlan tulajdonságai teszik napjaink egyik legnépszerűbb építészeti anyagává. Ahogy nevében is benne van, nem rozsdásodik.

A rozsdamentes üzletberendezés legnagyobb előnye a szinte minimális karbantartási igény. Mind beltéren, mind kültéren a tisztítás mindössze egy időnkénti enyhén vegyszeres áttörlésből áll.

Másik nagy előnye a fémes anyagokra jellemző stabilitás, megfelelő kötőelemek alkalmazásával pedig a rozsdamentes anyagból készült termékek maximálisan garantálják biztonságunkat.

Mindemellett a rozsdamentes acél nyers fém színével, szálcsiszolt felületével esztétikailag is szép látványt nyújt. Az anyagkeresztmetszetek sokfélesége (köracél, zártszelvény, idomacél) korlátlan variációs lehetőséget tesz lehetővé.

A rozsdamentes üzletberendezésnek ezeken felül is van néhány megkérdőjelezhetetlen előnye.

  • Szinte korlátlan élettartam, kortalan megjelenés.
  • Tömörség a hegesztett szerkezetnek köszönhetően.
  • Kiváló felületi minőség, esztétikus megjelenés.
  • Higiénikus, mikroorganizmusok felületi megtelepedését és növekedését akadályozza.
  • Ritkábban kell takarítani és könnyebben tisztítható.
  • Rendkívül kedvező ár/minőség arány érhető el.
  • Azonos anyagminőségből számos kiegészítő berendezés építhető be.
  • Anyaga újra hasznosítható, környezetbarát.
  • Változatos és egyedi formavilág jellemzi.

Hogyan társítható más anyagokkal?

A rozsdamentes acél remekül kombinálható a belsőépítészetben használatos egyéb anyagokkal, mint az üveg vagy a fa. A rozsdamentes üzletberendezés például harmonikus hatást nyújt üveg polcokkal és fa díszítő elemekkel. Az anyagok jól megválasztott aránya biztosítja a megfelelő esztétikai összhangot.

Eszközök üzlete sikeréhez a Váróczi webshop-ban Megnézem!

About the Author

Váróczi Ákos a VÁRÓCZI Üzletberendezés ügyvezetője Ákos megreformálta saját iparágát azzal, hogy a klasszikusan offline vásárolt termékeiket elsőként kezdték webáruházban is értékesíteni. Magyarország mellett még Romániában és Szerbiában is van saját üzletük. Közgazdász és 3 gyermek büszke édesapja.

Leave a Comment:

Leave a Comment: