13 karácsonyi üzenet a bolti eladóidnak, hogy érezzék, törődsz velük

Szerző: Váróczi Ákos | Vásárlógyártó tippek

A karácsony az év egyik legkülönlegesebb időszaka, hogy megosszuk szeretteinkkel az ünnep örömét.

A kereskedelemben dolgozók is egyre gyakrabban tekintenek úgy a karácsonyra, mint egy tökéletes lehetőség arra, hogy kifejezzék hálájukat és törődésüket a dolgozóikkal szemben.

Ha a vállalkozásod elkötelezett alkalmazottakkal van megáldva, dönthetsz úgy, hogy ajándékot vagy különleges üzenetet adsz nekik kitartó és becsületes munkájukért a hálád jeléül.

A karácsonyt megelőző hetek gyakran óriási kihívást jelentenek az alkalmazottak számára, akik a családi kötelezettségeik mellett az átlagosnál is nagyobb megterhelésnek vannak ilyenkor kitéve, mind időben, mint lelkileg.

Egy céges bulin az ajándékok és a bónuszok mellett egy-egy szívből jövő üzenet is sokat jelenthet ezért számukra.

Íme néhány kreatív ötlet az üdvözlő szövegekhez, amikkel megmutathatod, mennyire fontosak számodra a kollégáid.

13 karácsonyi üzenet a bolti eladóidnak, hogy érezzék, törődsz velük

Ha a kemény és szeretetteljes munkáról van szó, tudjuk, hogy számíthatunk rád, hiszen te mindig mindenből a legjobbat hozod ki. Kívánjuk, hogy neked és a támogató családodnak csodás legyen az ünnep.

A karácsony a hála és a törődés ideje. Szeretnénk, ha tudnád, mennyire értékeljük az elkötelezett munkádat és hogy fontos része vagy a csapatunknak. Boldog Békés Ünnepeket Kívánunk!

Szeretnénk, ha tudnád, hogy most is, mint mindig, példaértékű munkát végeztél. Munkamorálod és a pozitív hozzáállásod jobb hellyé teszi az üzletünket. Boldog Karácsonyt kívánunk!

Pontosan olyan ember vagy, akire cégünknek szüksége van a boldoguláshoz. Az ünnepekre és az év minden napjára azt az örömöt kívánjuk neked, amit gazdagon megérdemelsz. Boldog Karácsonyt!

Az egyik legnagyobb ajándék minden üzlet számára az olyan elkötelezett kolléga, mint Te. Szeretnénk, ha tudnád, hogy hálával tartozunk neked minden itt töltött percedért. Boldog Karácsonyt!

Kiérdemled a szívből jövő elismerést, amiért üzletünk jó hírét és gyarapodását segíted. Köszönjük, hogy ilyen hűséges és megbízható kolléga vagy. Boldog Karácsonyt!

A karácsony az öröm és az ünneplés időszaka. A Te idei teljesítményed még egy okot ad az ünneplésre! Köszönet mindenért. Boldog Karácsonyt!

Az év legszebb időszakában biztosak szeretnénk lenni abban, hogy tudd, mennyire értékeljük az egész éves munkádat, és hálásak vagyunk, hogy a mi csapatunkat erősíted. Boldog Karácsonyt!

Köszönjük, hogy évek óta láthatjuk a fejlődésed és a törekvésed arra, hogy vállalkozásunkat egyre magasabb színvonalra emelhessük. Nélküled nem menne! Boldog Karácsonyt!

Legyen szó eladásról, egy új alkalmazott képzéséről vagy egy leltározás bonyolításáról, tudjuk, hogy mindig számíthatunk rád. Idén karácsonykor csak meg szerettük volna köszönni, hogy ilyen nagyszerű munkatársunk vagy. Boldog Karácsonyt!

Amikor egy alkalmazott a szívét-lelkét beleadja a tökéletes munkába, megérdemli a kitüntetést. Szeretnénk, ha tudnád, mennyire megtisztelő, hogy veled együtt dolgozhatunk. Boldog Karácsonyt!

Boldog karácsonyt egy kiváló alkalmazottnak. Olyan fényesen ragyogsz az üzletünkben, mint a csillag a karácsonyfa tetején!

A hűséges munka és a jókedv csak néhány ok, amiért nagyon hálásak vagyunk, hogy nálunk dolgozol. Csodálatos karácsonyt és boldog új évet kívánunk!

Eszközök üzlete sikeréhez a Váróczi webshop-ban Megnézem!

About the Author

Váróczi Ákos a VÁRÓCZI Üzletberendezés ügyvezetője Ákos megreformálta saját iparágát azzal, hogy a klasszikusan offline vásárolt termékeiket elsőként kezdték webáruházban is értékesíteni. Magyarország mellett még Romániában és Szerbiában is van saját üzletük. Közgazdász és 3 gyermek büszke édesapja.

Leave a Comment:

Leave a Comment: