A kirakat az első

Szerző: Váróczi Ákos | Vásárlógyártó tippek

Valóban. Ez az első olyan csatatér, ahol mindenképp győznöd kell. Győzni anélkül, hogy akcióznál, hogy fillérekért adnád a terméked. A kirakat nem más, mint a védjegyed.

A tiéd, és az üzleté. Következő rövid, de annál több képet tartalmazó cikkünkben adunk néhány fontos tanácsot annak érdekében, hogy valóban győzhess ott, és azzal, amire eddig talán nem is gondoltál.

A kirakattal.

Számtalan üzleti tanácsban írtunk már arról, hogy tetszik vagy sem, de nincs értelme a konkurenciával felvenni az árversenyt, hiszen ha belegabalyodtok, egyikőtök előbb vagy utóbb ingyen adja majd a termékeit.

Ezt pedig nyilván senki nem akarja.

Ésszel vedd fel a kesztyűt

A kirakatot úgy kell használnod, hogy ne csupán más legyen, mint a megszokott, de amellett, hogy figyelemfelkeltő lesz, tartalmazzon információkat is.

Épp ezért érdemes a legújabb trendeket kitenni, és mindamellett a világítás is rettenetesen fontos. Hiszen a kirakatod éjjel és nappal is megtekinthető.

Ez a felület tehát nem más, mint a vágyak felkeltésének első színtere.

Ami vagy sablonos, és akkor csak a szükség hajtja majd a boltba az embereket, vagy figyelemfelkeltő, és exkluzív, ami megragadja a szemet, sőt, ha szerencséd van, a közösségi média erejét felhasználva számtalan helyre el is juthatsz vele. (Ingyen reklám sosem rossz).

Gondolkodj szezonban

És tényleg. Egyre másra mutathatsz be a kirakattal vicces helyzeteket, vehetsz poénra egy átlagosnak tűnő napi helyzetet, lehet folytatásos regény, vagy csak egyszerűen gyönyörű.

Mindennek a képzeleted szab határt, a lényeg, hogy ne unalmas pózban álljanak a kirakati babák, hanem történjen velük valami.

Ne műanyagként tekints rájuk, hiszen hatalmas mennyiségű életet tudsz megjeleníteni egyetlen ötlettel is akár.

Egy nagyon fontos dolgot azonban ne felejts el. Nincs annál kiábrándítóbb dolog, mint amikor a kirakatod egyik termékébe szeretnek bele, de az üzletben nem található.

Ilyenkor minden vevő azt szeretné, és helyesen, hogy nyúlj bele a kirakatba, és add oda a terméket. Igaza van.

A kirakat minden darabja a vevőért van. Így aztán felejtsd el, hogy azzal kell meggyőzni a vevőt, hogy a kirakatrendező két két múlva érkezik, addig várnia kell a kiszemelt darabra. Hidd el, többet nem megy majd vissza. Kirakati babáinkat itt találod!

 

Eszközök üzlete sikeréhez a Váróczi webshop-ban Megnézem!

About the Author

Váróczi Ákos a VÁRÓCZI Üzletberendezés ügyvezetője Ákos megreformálta saját iparágát azzal, hogy a klasszikusan offline vásárolt termékeiket elsőként kezdték webáruházban is értékesíteni. Magyarország mellett még Romániában és Szerbiában is van saját üzletük. Közgazdász és 3 gyermek büszke édesapja.

Leave a Comment:

Leave a Comment: