Az elmúlt nyolc hónap

Szerző: Váróczi Ákos | Rólunk

Hogy mi is történt az elmúlt nyolc hónapban? Annyi minden.

De most, hogy megpróbálom összeszedni őket, jobbára mosoly van az arcomon, tehát jelentem fárasztó volt, piszkosul fárasztó, de minden percét élveztük.

Márciusban már nem írtunk arról, hogy ismét ott voltunk az EuroShop kiállításon Düsseldorfban, mely a világ legnagyobb, üzletberendezéseket is bemutató kiállítása. Láthattunk számtalan ötletet a padló burkolattól egészen a világító testeken át mindenről, ami egy üzlet berendezését egyedivé teheti.

Azon felül, hogy mindig elvarázsol a három évente megrendezett kiállítás, rengeteg ötletet és inspirációt nyerhettünk általa.

Folyamatosan az új beszállítók, az érdekes ötletek felkutatása a célom, így ez a kiállítás erre jobb lehetőséget nem is teremthetett volna.

Új termékkínálat

Épp ezért, vagy talán ebből következik, a termékkínálat megújult. Voltak termékek, melyek lekerültek a kínálati listáról, hogy helyüket megtöltsék a még korszerűbb üzletberendezési eszközök. Ha vásárlónk vagy, ezeket az újításokat biztosan észrevetted.

Újabb szerződések, újabb beszállítók, mind értetek, az üzletetek sikeréért. Minket boldoggá tesz, hiszen tudjuk, a szakértelem mellett a folyamatos magas minőség az, amiért velünk vagytok.

Nem túlzás azt állítani, teszünk is érte, rengeteget.

Házon belül pedig önjáró forgószelünknek köszönhetően a teljes asztalos üzem bővítése és fejlesztése kezdődött meg, ami lassan véget ér. A teljes struktúrát átalakítottuk, újabb, korszerűbb gépekkel dolgozhatnak az asztalosaink, az eddiginél sokkal nagyobb területen.

Így a kapacitás a háromszorosára nőtt, a hatékonysággal együtt. A 2018-as indulásra ez a fejlesztés a végéhez ér, és folytatódhat a munka egy nagyobb, szebb, és minden igénynek megfelelő műhelyben. Hatalmas álom volt ez, és végre kipipálhatjuk.

Személyi változás

Személyi változás is történt, hiszen rengetegen csatlakoztak a cégünkhöz, erősítve minket, és azt, amiben hiszünk.

Bár mindenki személye rendkívül fontos, akivel a vásárló azonnal találkozik, az ügyfélszolgálatos kolléganőnk, Fodor Krisztina. Így a rendelések egy kézben vannak.

Vele találkoztok először, ha hívtok minket, őt halljátok. Tudja mit szeretnétek, és látja a folyamatot, ahogy az álmotokból üzlet válik. Forduljatok hozzá bizalommal. A munkatársainkat itt láthatod: https://www.varoczi.eu/varoczi-uzletberendezesrol

De beszélhetnék még IT fejlesztésről, vagy a raktár kapacitásának bővítéséről is. A lényeg, hogy az elmúlt nyolc hónap értetek volt, azért, hogy még gyorsabban, hatékonyabban, és minden igénynek megfelelően tudjunk magas, nagyon magas elvárásokat is teljesíteni.

Eszközök üzlete sikeréhez a Váróczi webshop-ban Megnézem!

About the Author

Váróczi Ákos a VÁRÓCZI Üzletberendezés ügyvezetője Ákos megreformálta saját iparágát azzal, hogy a klasszikusan offline vásárolt termékeiket elsőként kezdték webáruházban is értékesíteni. Magyarország mellett még Romániában és Szerbiában is van saját üzletük. Közgazdász és 3 gyermek büszke édesapja.

Leave a Comment:

Leave a Comment: