Időjárás, depresszió, üzletberendezés és bevétel

Szerző: Váróczi Ákos | Vásárlógyártó tippek

Sosem gondolnánk, de az időjárásnak, a hangulatnak és az üzletberendezésnek hatalmas szerepe van a bevételedben. Hiszen a vásárlás, nem más, mint pszichológia, aki pedig erre épít, nyert ügye van.

Miért Te lennél a kivétel?

Igenis döntő szerepe van a kirakatodnak, melynek az első pillanattól kezdve üzenetet kell, hogy hordozzon. Az üzenet pedig nem más, mint a megbízhatóság.

Ettől függetlenül lehet meghökkentő, vicces, de sablonos semmiképp, mert akkor máris elvesztetted a legelső csatát.

Ez pedig tilos!

A második harctér a fény

Bizony! Amikor betér a vásárló az üzletedbe, egyetlen szóra sincs szükség (a köszönésen kívül), és máris szerethető vagy, ha a fényekkel kellőképpen játszol.

Mert szükség van rá. Arra, hogy a vevő elsősorban minden jól lásson, másrészt pedig a fényhatásokat nagyon sokszor a luxus érzésével azonosítják.

Így hát add meg, legyen fény, legyen hangulatos a vásárlás.

Hely! Hely! És hely!

Egyáltalán nem mellőzhető a hely kérdése. Tetszik vagy sem, ha ehhez az kell, hogy tolj, vagy alakíts, meg kell tenned.

Ugyanis a vásárló ha nem fér el, ha tolong, akkor szorong. Nincs annál kiábrándítóbb, amikor nem fér el a kosárral, vagy a táskájával.

Épp ezért válassz eltolható üzletberendezési darabokat annak érdekében, hogy szabadon variálhasd őket, attól függően, mennyi árukészleted van.

Az információ aranyat ér

És valóban. Épp ezért kommunikálj a vevőiddel. Folyamatosan. Erre pedig használj információs, és megállító táblákat. Írhatsz rá vásárlásra ösztönző idézeteket, vagy akciókról néhány sort.

De használhatod arra is, hogy könnyen megtalálják az exkluzív termékeidet. A lényeg, hogy legyen, és használd őket.

De dönthetsz úgy is, hogy egyedi darabokat szeretnél. Olyat, ami csak a Te üzletedben található. Legyen ez különleges, egyszerű és praktikus, hidd el, mindenképp ösztönzi majd a vásárlási kedvet.

És ne feledd, nem egyszeri vásárlókért küzdesz, hiszen ez az elv nem tartja majd stabilan a céged.

Neked törzsvásárlókra van szükséged. Ehhez pedig fel kell venned a harcot az időjárással, a depresszióval, és bevételt kell szerezned.

Folyamatosan!

 

Eszközök üzlete sikeréhez a Váróczi webshop-ban Megnézem!

About the Author

Váróczi Ákos a VÁRÓCZI Üzletberendezés ügyvezetője Ákos megreformálta saját iparágát azzal, hogy a klasszikusan offline vásárolt termékeiket elsőként kezdték webáruházban is értékesíteni. Magyarország mellett még Romániában és Szerbiában is van saját üzletük. Közgazdász és 3 gyermek büszke édesapja.

Leave a Comment:

Leave a Comment: