Kapszulagardrób a maximális női boldogsághoz – ruhatartók és kiegészítők

Szerző: Váróczi Ákos | Egyéb

Talán minden nő (és férfi) ismeri azt a bizonyos pánikot, ami abban a pillanatban kezdődik, amikor a nők reggel kinyitják a ruhásszekrényüket.

Minden egyes alkalommal az kockáztatják meg, hogy a „nincs egy göncöm, amit felvegyek” kétségbeesés határán a szoba közepére hányják szekrényük tartalmát. Ilyenkor szinte tapintható a szobában a szorongás és az idegesség.

Az átláthatatlan káoszban félsikernek számít találni valamit, ami a kényelmes és a vagány kombinációja. Vagy legalábbis annak tűnik addig, amíg valaki nem tesz az outfit-re egy nem túl kedves megjegyzést.

Milyen az ideális gardrób mérete?

Ha a nőket kérdeznénk meg, legtöbbjük lelki szeme előtt minden bizonnyal egy hatalmas szoba képe jelenne meg. Ilyen gardróbokat leginkább a Feleségek luxuskivitelben című műsorban vagy hollywoodi filmekben láthatunk.

Nekünk az egyik nagy kedvencünk a Kavarás című film, amiben a női főszereplő, Drew Barrymore foglalkozása egészen egyszerűen gardróbboszi, azaz a nő, aki rendet tart mások ruhás szobájában.

Lássuk be: a nők számára, akik a ruhavásárlásban fekete övesnek számítanak, nem létezik elég nagy gardrób, amit ne tudnának megszámlálhatatlan ruhával és kiegészítővel megtölteni.

A valóságban azonban a legtöbb hölgynek jóval kevesebb hellyel kell beérnie, ráadásul célravezető okosan összeállítani a ruhatárat is. Az elmúlt években ennek megoldására született meg a kapszulagardrób-koncepció.

Mi a kapszulagardrób?

A koncepció lényege, hogy egy stylist vagy egy öltözködési tanácsadó segítségével a nők minden évszakra egy bizonyos számú, egymással sokféleképpen kombinálható ruhát birtokoljanak, ami kis helyen is elfér.

Mint más dolgokra, a divatra is igaz, hogy a „kevesebb több”.

Az egyszerűség azonban itt nem merül ki ennyiben. A kapszulagardrób ugyanis a női szoba praktikus, olcsó, ugyanakkor látványos eleme is.

Látványos, hiszen a szetteket a klasszikus ajtós szekrényektől elrugaszkodott formában és módon tárolhatjuk.

FOTÓ: https://hu.pinterest.com/pin/81698180730488167/

FOTÓ: https://hu.pinterest.com/pin/200691727129392276/

Ehhez nem kell nagy beruházásra gondolni. Elég egy-két alul polcozott ruhaállvány (sztenderd), masszív vállfák, és pár egyéb kiegészítő, amelyeket a helyiség adottságai szerint variálhatnak és bővíthetnek a hölgyek.

A ruhaállványok a fal mellé helyezhetők, és jól átláthatóan tárolhatóak rajtuk a különböző színű és fazonú ruhák. Nem kell pakolászni, kotorászni, minden szem előtt van. Ráadásul olyan érzés, mintha minden reggel egy ruhaüzletben kezdenénk a napot, ami már önmagában is boldogsághormonokat szabadít fel.

A sztenderdek aljára cipős polcokat is lehet szerelni, de ha van elég hely, akkor a lábbeliknek is lehet kis felületen, de külön helyet biztosítani.

A szoba alapszíneihez passzoló alusínes panelelemekbe tetszőleges módon – polcokon vagy cipőakasztó kampókkal – sorba rendezhetők a szettekhez illő cipők is. Erre a panelre számtalan kampó illeszthető, amelyek sapkák, kalapok, sálak, kesztyűk, sőt ékszerek látványos és átlátható tárolására alkalmasak.

A kapszulagardrób szupermodellje pedig szabóbaba, amelyen nem csak az új ruhaszerzeményeket lehet egymáshoz próbálni, de a szobának is látványos dísze. Egy olyan intim és nőies légkört teremt, ami minden hölgyben az önbizalom morzsáit hinti el.

A kapszulagardrób filléres befektetéssel kivitelezhető, és mivel nem fix (falba illesztett vagy helyhez kötött), bármikor könnyedén átrendezhető a szoba.

Eszközök üzlete sikeréhez a Váróczi webshop-ban Megnézem!

About the Author

Váróczi Ákos a VÁRÓCZI Üzletberendezés ügyvezetője Ákos megreformálta saját iparágát azzal, hogy a klasszikusan offline vásárolt termékeiket elsőként kezdték webáruházban is értékesíteni. Magyarország mellett még Romániában és Szerbiában is van saját üzletük. Közgazdász és 3 gyermek büszke édesapja.

Leave a Comment:

Leave a Comment: