Már megint a gyerek, avagy, nyűgösből törzsvásárló

Szerző: Váróczi Ákos | Egyéb

Hamarosan minden szülő a fejéhez kap, és megindul az iskola előtti pánikvásárlás. Ilyenkor a legtöbb szülő magával viszi a gyermeket is, hiszen sokak számára nincs más opció.

Legyen ez akár egy papírbolt, vagy ruházati, cipőüzlet, a gyermek ott lesz, és természetesen nyűgös lesz.

Hogyan tedd törzsvásárlóvá nyűgös gyermeket?

Mondhatnánk, hogy pofon egyszerű, de mégsem. A lényeg, hogy tudd, ő az, aki képes a legnagyobb akaratod ellenére is megölni a szülőben élő vásárlási kedvet.

Így nincs más opció, túl kell járnod az eszén, és le kell foglalnod. Így tetszik vagy sem, két kapura játszol. Először is betartod a felnőtt vásárlókat célzó szabályokat, és varázsolni kezdesz a gyerekeknek.

Tudd, minden korosztály betér majd hozzád.

Épp ezért ötletes, ha kialakítasz egy játszósarkot a kisebbeknek, és a nagyobbak számára beszerzel egy-két olcsóbb tabtet-et. Figyelj arra, hogy legyen wifi.

Tegyél be egy-két könyvet, kockákat, fából, hogy a kisebbek ne nyeljék le, és ha kialakítottad a sarkot, tedd körbe pici kerítéssel. Legyen egyedi, biztonságos és szerethető.

Így ameddig a szülő vásárol, és hála neked, nyugodtan teszi mindezt, addig a gyermek boldogan szórakozik, és a végén majd olyat hallasz, amit mindig is szerettél volna: Nem akarok menni!

Ha teheted, alakítsd át úgy az üzleted, hogy a gyermek a boltba lépés pillanatában észrevegye a neki szóló birodalmat, és felkeltse az érdeklődést. A bolt elé pedig kiteheted a gyermekbarát táblát, mellyel a szülőket célzod majd meg.

A vásárlás után pedig miért is ne, jöhet egy üdítő, vagy egy darab keksz, hűtőmágnessel, és rajta feltüntetve a nyitva tartás, és az elérhetőség. Imádni fognak érte.

Ezzel a lendülettel tetted szerethetővé az üzleted, ahová a család mindig szívesen tér majd be, függetlenül attól, hogy a szomszéd boltja olcsóbb, vagy a másiké közelebb van. Mert a tiéd szórakoztató.

Eszközök üzlete sikeréhez a Váróczi webshop-ban Megnézem!

About the Author

Váróczi Ákos a VÁRÓCZI Üzletberendezés ügyvezetője Ákos megreformálta saját iparágát azzal, hogy a klasszikusan offline vásárolt termékeiket elsőként kezdték webáruházban is értékesíteni. Magyarország mellett még Romániában és Szerbiában is van saját üzletük. Közgazdász és 3 gyermek büszke édesapja.

Leave a Comment:

Leave a Comment: