Mexikó kontra Németország, avagy a meglepetések kora

Szerző: Váróczi Ákos | Egyéb

Nincs ember, aki ne lepődött volna meg a 2018-as VB Németország vs Mexikó meccsen. Valahogy nem volt benne a pakliban, hogy az ügyes lábú németek mellett labdába rúghat a sombrero.

Mégis megtörtént.

Lehet elemezni a meccset, egy valami azonban teljesen bizonyos.

Az nyer, aki a pályát jobban ki tudja használni. Nálad is.

Hiába adott a négyzetméter, hiába adott a világítás, az árukészlet, amit nevezz ebben a pillanatban labdának, a meccs nem ér véget, az első gólnál sem.

Akkor sem, ha a vásárló teli szatyrokkal lép ki az üzletből. Mert kell a következő gól, kell a végső győzelem. És valóban.

Nem elég csak becsalni a vevőt

Nem elég eladni számára az árut. El kell érned, hogy megjegyezzen. És ezt tette a mexikói csapat is. Megverte Németországot.

És legyen bármi a VB folytatása, egy dolgot biztosan nem felejt majd el senki.

Hogy győzelmet aratott a nagy németek ellen.

Ezt kell tenned neked is. Győzelmet aratnod minden pillanatban a nagy márkák felett. Minden vásárló egy pont, aki nálad és nem a multinál vette meg az árut.

Egyetlen hatalmas lépés, hogy győzelemre vidd a meccset. És újra, és újra rá kell venned őket, hogy visszatérjenek hozzád.

Olyan játékot, olyan folyamatos impulzust kell adnod számukra, hogy akarjanak téged, az árukészleted, a miliőt, amit csak te nyújtasz, senki más.

Mert képes vagy győzni

Németország ellen. A multik ellen. A nagy nevek ellen. Te, akinek kicsi a boltja, de nem röstell folyamatosan képben lenni. Ezt tesszük mi is. Megyünk, utazunk, figyeljük a trendeket. Mert a legjobbak akarunk lenni. Az élvonalban maradni. Ez a cél. Nálad is.

Nem egy akarsz lenni a sok üzlet közül, hanem az egyetlen. Az egyetlen üzlet, ahová mindig betér az a pár, majd a több, majd a legtöbb, aki vásárol, mer kérdezni, mer javasolni, és te pedig figyelsz. Mert a legjobb akarsz lenni.

A Te bajnokságod nem ér véget. Te folyamatosan játékban vagy. És minden percben, minden polccal, fogassal, világítással, vagy kirakati babával eggyel közelebb kerülsz a győzelemhez.

Velünk képes vagy rá.

Eszközök üzlete sikeréhez a Váróczi webshop-ban Megnézem!

About the Author

Váróczi Ákos a VÁRÓCZI Üzletberendezés ügyvezetője Ákos megreformálta saját iparágát azzal, hogy a klasszikusan offline vásárolt termékeiket elsőként kezdték webáruházban is értékesíteni. Magyarország mellett még Romániában és Szerbiában is van saját üzletük. Közgazdász és 3 gyermek büszke édesapja.

Leave a Comment:

Leave a Comment: