Mi a munkában hiszünk

Szerző: Váróczi Ákos | Rólunk

Nehéz lett volna kimaradni az elmúlt hetek politikai és közéleti útvesztőiből. Hiszen olvasunk híreket, fent vagyunk a Facebook-on, emberekkel dolgozunk és mindenkinek megvan a maga véleménye.

Nekünk is.

Mi a tisztességes munkában hiszünk.

Abban, hogy történjen bármi, az egyenesség a kitartás és az alázatos munka minden esetben kifizetődő.

Abban hiszünk, hogy kinyitnak reggel a boltok és az álmos arcú eladókkal együtt megkezdődik az értékesítés. Mert kell a bevétel, amiből fizetést adunk, kell a többi, amiből majd ezernyi mást fizetünk.

És kell a fejlődés, a kreativitás, az éjjel sem pihenő gondolatok, hogy minden percben, minden pillanatban a maximumot nyújthassuk. Ugyanúgy mi is, mint a te vállalkozásod.

Hiszen minden egyes nap megugrunk egy határt. Változtatunk, szépítünk, újítunk, tervezünk és kivitelezünk annak érdekében, hogy minél több vásárló térjen be, majd térjen vissza és ne akarjon máshová menni.

Hazudnánk, ha azt mondanánk, hogy ez könnyű. Akkor sem mondanánk igazat, ha azt mondanánk, minden pillanatban látjuk az alagút végét, de minden pillanatban tudjuk, hogy ha dolgozunk, ha nem adjuk fel, ha merünk, akkor előbb vagy utóbb nyerni is fogunk.

Hiszen persze, sok múlik a politikán, a jogszabályokon, a törvényeken, de ennél is több múlik rajtad.

Azon, amit el szeretnél érni az üzleteddel, és milyen áldozatokra vagy képes érte. Mennyire vagy nyitott, mennyire akarsz lépést tartani a hazai vagy külföldi trendekkel. Vagy leragadsz egy szinten, mereven ragaszkodsz hozzá, és sajnálod magad, az elhalasztott lehetőségeket.

Minden rajtad múlik.

Rajtad, aki üzletet vásároltál, vagy bérelsz, akinek a dolgozók bérét ki kell termelned, hiszen a családjukhoz viszik majd a fizetést. Rajtad múlik minden, akinek fizetned kell megannyi plusz kiadást, és mindemellett haladni, fejlődni kell. Mert ez az egy nem változik majd, történjen bármi a világban.

A fejlődés, a változás lesz állandó a vállalkozói létben

És bizony akkor, amikor erre adtuk a fejünket, tele voltunk alázattal, tervekkel és álmokkal. Azt gondolom ezt az érzést kell visszahozni. A kezdeti lelkesedést, a soha nem adom fel érzést, a kíváncsiságot és a fejlődés iránti olthatatlan vágyat.

Ha ez megvan, jöhet tél vagy nyár, eső vagy napsütés, mindig fennmaradsz, haladsz és előbb, vagy utóbb a legjobb lehetsz.

Eszközök üzlete sikeréhez a Váróczi webshop-ban Megnézem!

About the Author

Váróczi Ákos a VÁRÓCZI Üzletberendezés ügyvezetője Ákos megreformálta saját iparágát azzal, hogy a klasszikusan offline vásárolt termékeiket elsőként kezdték webáruházban is értékesíteni. Magyarország mellett még Romániában és Szerbiában is van saját üzletük. Közgazdász és 3 gyermek büszke édesapja.

Leave a Comment:

Leave a Comment: