Mindjárt itt a vége

Szerző: Váróczi Ákos | Vásárlógyártó tippek

Lassan elmondhatjuk, fejest ugrunk az utolsó negyedévbe.

Bármivel is foglalkozol, bármi is a terméked, az utolsó negyedévben fel fognak gyorsulni az események, és ha nem készülsz rá időben, bizony káosz is lehet a vége.

Pedig a bevétel hatalmas százaléka ilyenkor jön, ilyenkor pörög az üzlet, és ha ügyes vagy, évről évre egyre nagyobb lehet a forgalmad.

Éppen ezért ne hagyd az utolsó pillanatra a készülődést, az üzleted apró változtatásait, vagy épp az utolsó hajrá hatalmas marketingjét.

Ne feledd, a nagy forgalom nagy tömeggel is jár. Még idejében nézd meg az üzleted, és használd ki a falakat is. Szereltess be polcrendszereket, és ne feledkezz meg a mozdítható gondolákról sem.

Ezek akkor kifejezetten fontosak, amikor meghirdeted a Black Friday-t, vagy tudod, hogy a karácsonyi őrület tolongással is jár. Gondolkodj előre.

Mentesítsd a kollégáidat, amennyire csak lehet

A nagy forgalom idején a kollégáidnak is sokkal nagyobb hajtásnak kell megfelelniük, mint egyébként.

Légy résen, és használj útbaigazító és megállító táblákat annak érdekében, hogy az egyes termékeket fel tudd tüntetni, valamint az akciókat is rá tudod írni, ezáltal vezetheted a vásárlókat a kedvezőbb árkategóriájú termékek felé is.

A nagyon értékes mindig kerüljön zárt vitrinbe

Ezt nem győzzük hangsúlyozni, annál is inkább, hiszen a nagy tömeg több áruházi tolvajt is eredményez, amely csökkenti a profitot, esetedben pedig növeli az agyvérzés lehetőségét.

Vegyél egy mély lélegzetet, és előzd meg a mínuszt, vegyél lezárható vitrint, mely szépen kivilágítva a vásárlókban felébreszti a birtoklási vágyat, de a kíváncsiságot mindenképp, a tolvajok pedig nem férnek hozzá az értékesebb áruhoz. Így legalább emiatt nem kell idegeskedned.

Tudtad, hogy a padló marketing eszköz?

Számtalanszor elmondtuk, így most sem teszünk másként. A padló fantasztikus lehetőség arra, hogy tereld a vásárlóidat, vagy épp felhívd a figyelmüket egy-egy preferált árucikkre. Minimális pénzbefektetéssel hatalmas bevételre tehetsz szert, ha alkalmazod ezt a területet is.

Az, hogy miként kezeld majd a betérő vásárlókat, nézelődőket, attól is függ majd, mennyire vagy felkészült az érkezésükre. Mindent meg kell tenned annak érdekében, hogy gördülékenyen menjen a vásárlási folyamat.

Az pedig, hogyan válhatnak törzsvásárlókká egy-egy ilyen látogatás után, nem titok, hamarosan ezt is eláruljuk.

Eszközök üzlete sikeréhez a Váróczi webshop-ban Megnézem!

About the Author

Váróczi Ákos a VÁRÓCZI Üzletberendezés ügyvezetője Ákos megreformálta saját iparágát azzal, hogy a klasszikusan offline vásárolt termékeiket elsőként kezdték webáruházban is értékesíteni. Magyarország mellett még Romániában és Szerbiában is van saját üzletük. Közgazdász és 3 gyermek büszke édesapja.

Leave a Comment:

Leave a Comment: