Neked mi a küldetésed?

Szerző: Váróczi Ákos | Vásárlógyártó tippek

A kérdés talán meglepőnek tűnik a heti szélmalomharc közepette, de lényeges. Hiszen minden üzlet, minden négyzetméterével küldetést sugall.

Van, aki a kevés pénzű embereket hivatott kiszolgálni, van, aki egy márkánál teszi le a voksát, és van, aki az egyedi termékekre esküszik.

A lényeg azonban ugyanaz, üzenetet közvetítünk a vásárlók felé.

Az elsődleges üzenet pedig nem más, mint hogy nálad biztonságban vannak.

Ez talán a legfontosabb üzenet.

Ha ezt közvetíteni tudod a fényekkel, a berendezésekkel, nyert ügyed van.

Hiszen a legnagyobb félelme mindenkinek, aki betér egy üzletbe, hogy ott pénzt kell kiadni. Épp ezért tedd lehetővé számukra a kártyás fizetési rendszert, mert sok múlik ezen.

Mindannyian abban nőttünk fel, hogy a készpénzt kiadni fájdalmas érzés.

A kártyát használók azonban könnyebben és fájdalom-mentesebben költenek.

Ha már működik a rendszer, nagyon egyszerű a helyzeted, reklámozd.

Adj hírt arról, hogy nálad lehet kártyával is fizetni, mindegy, mióta működik nálad ez a lehetőség, a lényeg, hogy tudjanak róla.

A biztonságot növelheted, ha kényelmessé teszed a vásárlást.

Ha a látogatók nem tolonganak majd, mert kényelmesen elférnek az üzletedben. Fontos, és számtalanszor hangsúlyozzuk is, két kosárnak és táskának el kell férnie egymás mellett. Valamint gondolj a babakocsival érkezőkre is.

Apropó kisgyerek.

Ugye rájuk is gondolsz, és már megvalósítottad a játszósarkot a kicsiknek, a kamaszoknak pedig beszerezted az életmentő tabletet?

Fontosabb, mint gondolnád, hiszen, ha a szülő kényelmesen vásárol, többet költ, a gyermek pedig imádni fogja az üzleted. Ez a két legyet egy csapásra tipikus esete, ami mindig működik.

A férfiakat sem árt lefoglalni, kedves, aranyos képeken mutatjuk be, hogy a férfiak mennyire élveznek egy-egy bevásárló körutat, és szinte minden cikkükben adunk számtalan tippet és ötletet, hogyan szerettesd meg nálad a vásárlást a férfiakkal. Addig azonban nem árt egy fotel, és egy-két férfias lap, hogy kellemesen teljen az idő a számukra is.

Ne feledd, hogy a biztonság az elsődleges küldetésed, hiszen így marad stabil a vállalkozásod. Adj apró ajándékokat, meglepetéseket a vásárlások után, hogy otthon se felejtsenek el.

Mert a küldetés, a vállalkozásod küldetése nem más, mint a stabilitás, és a törzsvásárlók megszerzése és megtartása.

Eszközök üzlete sikeréhez a Váróczi webshop-ban Megnézem!

About the Author

Váróczi Ákos a VÁRÓCZI Üzletberendezés ügyvezetője Ákos megreformálta saját iparágát azzal, hogy a klasszikusan offline vásárolt termékeiket elsőként kezdték webáruházban is értékesíteni. Magyarország mellett még Romániában és Szerbiában is van saját üzletük. Közgazdász és 3 gyermek büszke édesapja.

Leave a Comment:

Leave a Comment: