A bátorság és fejlődés pillanatai

Szerző: Váróczi Ákos | Egyéb

Minden vállalkozás hatalmas álmokkal születik.

Amikor azt érzed, majd Te megrengeted a világot, majd Te másként, máshogy teszel, mert képes vagy rá.

Képes egy új világot teremteni önmagad, szeretteid, és nem utolsó sorban a vásárlóid számára. És hazudnék, ha azt mondanám, nem piszok nehéz, mert az.

Nehéz, bonyolult, és bizony tele van buktatókkal a vállalkozói és kereskedelmi élet.

De a szabadság megfizethetetlen

A tudat, hogy Te döntesz a saját életed és sorsod felett megfertőz. Mert akaratlanul is éjjel-nappal eszedbe jut majd, hogyan tudnád még jobbá, még stabilabbá tenni a vállalkozásod, hogyan tudnál erősebb, mi több, megingathatatlan alapokat biztosítani a jövő(d) számára.

Mert értéket teremtünk

És most legyinthetsz, hogy ugyan már, csak farmernadrágot, cipőt, vagy motor, kerékpárt árusítok, hol van abban a beszerzési és kereskedelmi áron túli érték, én azonban ezen túl is látlak benneteket.

A megrendelőinket, vásárlóinkat. Az érték megteremtése az érzésben lakozik.

Abban, amikor felveszed a munkatársad és árgus szemmel figyeled, hogyan bánik a vásárlókkal.

Amikor nap, mint nap azon fáradozol, hogy elférjen az üzletedben a kisgyermekes, babakocsis anyuka, hogy ne unja magát a gyermek, hogy kellemes legyen a próbafülke, hogy hangulatos legyen a világítás, vagy harmonizáljanak egymással a gondolák, ez számodra nem csak a bevétel növelésének kulcsa.

Dehogy. Ennél több.

A jóérzést adod át a vásárlóidnak.

Pillanatokat, perceket adsz nekik, amelyek meghatározzák majd a napját. Mert vidám lett, mert amit vett, jó termék, ahol vette szép üzlet, és akitől vásárolta kedves volt.

Mi ezt úgy hívjuk, a törzsvásárlói rendszer kiépítésének egyik lépése, a vásárlód pedig úgy: „Megérte”.

És itt az érték, a hozzáadott, melyet nem lehet majd számokkal kifejezni. Egy kedves szó az eladótól, egy hangulatos enteriör, esetleg egy kellemes zene, mely nyugtatja, kellemessé teszi a vásárlást.

Megannyi plusz, apróságok, melyeket nem lehet beszerezni a nagykerben, nem lehet beárazni, de mindegyike pluszt ad a vásárlónak.

Azt a bizonyos biztonság érzését, amelyet eddig keresett, de sehol nem talált meg. Így lehetséges az, hogy elég egyetlen változtatás ahhoz, hogy a vásárló családtagként érezze magát, egy közösség tagjaként. És ismét mondom, ez számodra bevételt jelent, számára azonban a biztonságot.

Eszközök üzlete sikeréhez a Váróczi webshop-ban Megnézem!

About the Author

Váróczi Ákos a VÁRÓCZI Üzletberendezés ügyvezetője Ákos megreformálta saját iparágát azzal, hogy a klasszikusan offline vásárolt termékeiket elsőként kezdték webáruházban is értékesíteni. Magyarország mellett még Romániában és Szerbiában is van saját üzletük. Közgazdász és 3 gyermek büszke édesapja.

Leave a Comment:

Leave a Comment: