Kerékpár és motor, ami nem kétforintos játék

Szerző: Váróczi Ákos | Kerékpár és motoros üzlet

Lássuk be, sem a kerékpáros, sem a motoros hobbi nem olcsó mulatság.

Aki vásárlásra adja a fejét, nagyon körültekintően fog eljárni annak érdekében, hogy biztos legyen abban, a legjobb helyen vásárol.

Éppen ezért mindent meg kell tenned annak érdekében, hogy a vásárló nálad tegye le a voksát, és ez még mindig nem elég, törzsvásárlót kell belőle varázsolnod.

Ha az első pillanatban körültekintő vagy, a kiszolgálás, a műszaki paraméterek ismerete pontos, nagy esélyed van arra, hogy a hozzád betérő vásároljon.

Ez azonban még mindig nem elegendő. Fontos, hogy felkeltsd a figyelmet. Ezért érdemes minden jármű és motor fajtát megmutatni, ez azonban elég nehéz, ha kicsi a hely. Ha kell, használd a falat, a kirakatot. A lényeg, hogy minél több terméked lássa a vásárló, és lehetősége nyíljon válogatni.

McDonald’s és a ketchup

Akár hiszed, akár nem, a McDonald’s üzletek hihetetlen profitot generáltak egyetlen kérdéssel, a vásárlás végén.

Ketchup-ot, vagy majonézt adhatunk hozzá?

Ez bizony nem más, mint láthatatlan árukapcsolás, minimális összeggel, az eddigi számlához képest, mégis az összképet tekintve hihetetlen bevételt jelent.

Te se dugd el a kisebb termékeidet!

Eszedbe se jusson azt gondolni, hogy felesleges a pénztár közelébe elhelyezni őket. Ilyenek többek között azok a kapcsolódó termékek, melyek kiegészítik a vásárolt nagyot. Egy kesztyű, egy első-hátsó lámpa, vagy csengő, netán a biztonsági zár.

Ha nálad vásárolt, láncold magadhoz

Egy vásárlás sosem eredményez hosszútávú biztonságot.

Fontos, hogy tudd, vissza kell jönnie minden egyes vásárlónak. Ha még nem tetted, ideje kidolgoznod egy törzsvásárlói rendszert, ingyenes garanciális javítást, vagy bármit, amitől te, mint vásárló, jól éreznéd magad.

A bevételhez nem elegendő csak egy üzlethelyiség.

Neked „Az üzletté” kell válnod.

A nélkülözhetetlenné, ahol minden egyes helyzetre és problémára megoldást talál a kerékpáros és a motoros.

Ha így teszel, folyamatos vásárlásokat generálsz majd, ami folyamatos bevételt eredményez majd.

Ami lássuk be, a vállalkozásod alappillére lesz.

Eszközök üzlete sikeréhez a Váróczi webshop-ban Megnézem!

About the Author

Váróczi Ákos a VÁRÓCZI Üzletberendezés ügyvezetője Ákos megreformálta saját iparágát azzal, hogy a klasszikusan offline vásárolt termékeiket elsőként kezdték webáruházban is értékesíteni. Magyarország mellett még Romániában és Szerbiában is van saját üzletük. Közgazdász és 3 gyermek büszke édesapja.

Leave a Comment:

Leave a Comment: