Elektronikai üzletek berendezése

Szerző: Váróczi Ákos | Elektronika szaküzlet

Hogyan lehet kivételesen jó üzletberendezést megálmodni elektronikai termékeket árusító üzletben?

A válasz nem más, mint a körültekintés. Számtalanszor elmondjuk, gondolkodj a vásárlók agyával.

Azzal a szemmel nézd az üzleted, amivel a vásárlók tekintenek rá. És nincs ez másként az elektronikai termékeket árusító üzletnél sem.

Ne feledd, nem mindenki tudja biztosan, mit szeretne. Az üzleted mérettől függetlenül legyen áttekinthető.

Amennyiben férfi a vásárló, nem szeretne tudatlannak tűnni, így sokan nem akarnak majd az eladótól kérdezni, és a nők esetében szintén megfigyelhető ez a tendencia.

Ha megtalálják a boltban a keresett kategóriát anélkül, hogy kétségbeesetten keresniük kellene, máris sokat tettél a látogatóid nyugodt vásárlásáért. Ami nem csak jó érzést, de profitot is eredményez.

A termékeket jelezd jól láthatóan, erre pedig igénybe vehetsz információs, megállító táblákat, melyekkel nem csak a termékek útvonalát jelezheted, de kedves idézeteket, gondolatokat is megoszthatsz, növelve ezzel a nyugalmat és a fesztelenséget.

Évente több tízmilliárd forint csúszik ki a vállalkozók zsebéből az áruházi tolvajok miatt. Ez nem csak egy hatalmas szám, de sok esetben a cég további működését is megakadályozhatja.

Azt tanácsoljuk, hogy a kisebb, de értékesebb elektronikai termékeket tedd lezárható vitrinbe.

Ez nem csak felkelti a vásárlói figyelmet, de megakadályozza a lopást is. Aki komoly érdeklődő, segítséget kér az eladótól a termék megvásárlásához, aki pedig rossz szándékkal tér be az üzletbe, nem tudja elvinni a termékeket.

Érdemes ezeket a vitrineket jól látható helyre tenni és megvilágítani őket, hogy a benne lévő árucikk valóban figyelemfelkeltővé váljon.

Fontos az átláthatóság

Ha van hely az üzletben, a vásárlók sem tolonganak, nyugodtabban nézelődnek, és az eladók is jobban átlátják a területet, észreveszik a tolvajokat, megakadályozva őket abban, hogy tetemes mínuszt csináljanak az üzleted számára.

Nem utolsó sorban pedig gondolkodj stílusban és anyagban. Kevés annál ambivalensebb érzés létezik, mint amikor egy üzletberendezés nem harmonizál egymással.

Egyik, másik berendezés stílusban, színben, mintában eltér egymástól. Ez minden esetben visszás érzést kelt a vásárlóban, így azt tanácsolom, egységben gondolkodj.

Számtalan anyag létezik, fa, acél, és társaik, melyek mind mind képesek egyediséget kölcsönözni az üzletberendezésnek, ha van bennük fantázia.

Érdemes megtekintened a HYDRO design termékeit, melyek nem csak tartósak és ellenállóak, de igazán mutatós és nem véletlenül közkedvelt darabok.

Ha pedig csupán bővíteni, szétnézni szeretnél, tedd meg könnyedén, hiszen akciós termékeinket folyamatosan bővítjük, cseréljük, hogy megtaláld azt, amivel fellendítheted az üzleted forgalmát.

Eszközök üzlete sikeréhez a Váróczi webshop-ban Megnézem!

About the Author

Váróczi Ákos a VÁRÓCZI Üzletberendezés ügyvezetője Ákos megreformálta saját iparágát azzal, hogy a klasszikusan offline vásárolt termékeiket elsőként kezdték webáruházban is értékesíteni. Magyarország mellett még Romániában és Szerbiában is van saját üzletük. Közgazdász és 3 gyermek büszke édesapja.

Leave a Comment:

Leave a Comment: